Tony,

I'd suggest sending this question to the main Zope list
([EMAIL PROTECTED])... the [EMAIL PROTECTED] email address is
used for paid support customers.  You'll also likely get a
better response from the list as well.

Thanks!

- Chris

On Fri, 24 Nov 2000 11:39:13 +0100
 Tony Moutaux <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Hello,
> 
> I am running Zope 2.1.6 under Linux/RH6.2 on a PC. The
> Sybase server is
> version 11.9.2 on a Solaris station with DNS name
> "sybstat" on port 2040
> (or sybase server name "sybtest") and the database is
> named "picsou".
> When I try filling in the form to add a new Sybase DA
> connection, the
> result is always: Invalid connection string. I have try
> with this
> parameters :
> 1-database: picsou, password: mypasswd, server: sybstat,
> user: myuser
> 2-database: picsou, password: mypasswd, server:
> sybstat:2040, user:
> myuser
> But this give the same answer ...
> 
> On Linux, I have the libraries, include files and all
> running client for
> Sybase and I can run isql from my PC on the Sybase server
> on the solaris
> station very well using the parameters of the (2-) set.
> So the
> connection to the Sybase server seems to work ...
> 
> How could I check what happens inside Zope, or am I
> mistaken for the
> parameters values ?
> 
> Thanks for any help.
> Tony
> 
> 


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to