hi,

i am experiencing a strange problem with using the mailhost example on
zope.com.

here is the code:

<dtml-var standard_html_header>

    <dtml-sendmail mailhost="MailHost">
    To: [EMAIL PROTECTED]
    From: [EMAIL PROTECTED]
    Subject: Feedback from the web

    message goes here
    </dtml-sendmail>

    <h1>Thank you for your input!</h1>
    <p>Your comments have been sent.</p>

<dtml-var standard_html_footer>

here is the traceback:

Error Type: TypeError
Error Value: len() of unsized object

Traceback (innermost last):
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 222, in
publish_module
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 187, in
publish
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\Zope\__init__.py, line 221, in
zpublisher_exception_hook
    (Object: Traversable)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 171, in
publish
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\ZPublisher\mapply.py, line 160, in
mapply
    (Object: SendFeedback)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 112, in
call_object
    (Object: SendFeedback)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\OFS\DTMLMethod.py, line 172, in __call__
    (Object: SendFeedback)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\DocumentTemplate\DT_String.py, line 528,
in __call__
    (Object: SendFeedback)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\Products\MailHost\SendMailTag.py, line
188, in render
    (Object: MailHost)
  File C:\PROGRA~1\numan\lib\python\Products\MailHost\MailHost.py, line 222,
in send
    (Object: MailHost)
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\smtplib.py, line 465, in sendmail
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\smtplib.py, line 349, in mail
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\smtplib.py, line 118, in quoteaddr
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\rfc822.py, line 451, in parseaddr
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\rfc822.py, line 496, in getaddrlist
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\rfc822.py, line 504, in getaddress
  File C:\PROGRA~1\numan\bin\lib\rfc822.py, line 484, in gotonext
TypeError: (see above)

maybe it doesn't like the address? i have checked the host/port connection,
it's ok.
any ideas appreciated.

thanks

mike


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to