-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Phil Beardmore wrote:
> Hi All, hope you can help...  I have a problem trying to use the
> LDAPUserFolder product.  Basically I have a site named www.myname.com,
> and the site is Plone powered.  I have a normal UserFolder at the top
> level folder which holds the members who have manager roles etc.  On the
> site I have a folder called "Staff" and a folder called students.
> 
> Now for LDAP.  I have an Ldap server which has a tree called Business,
> then under the tree are two more subfolders (called staff and student). 
> I need to get the staff folder of the site authenticating against the
> staff tree in LDAP.  So I go into the staff folder, add a LDAPUserFolder
> and set the settings up correctly.  I then navigate to the staff folder
> and make the pages viewable to only members, managers and authenticated
> users.  Thing is, when I try and view the page I am asked to login, but
> it automatically uses the root acl_users folder, and not the one in the
> "staff" folder.
> 
> So, the page re-drects you to http://myname.com/login_form which doesnt
> work with the LDAP usernames etc, but I know LDAP is definately working
> because If I point to http://myname.com/staff/login_form it works.
> 
> Is there any way of setting which userfolder plone looks at?


You might look at:

 http://plope.com/Members/ingeniweb/News_Item.2005-03-31.9048698869

Tres.
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.5 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFCiMt3+gerLs4ltQ4RAhjyAJ9E9AFWc89/6XxsspoFltcE26rjDgCfaaKd
fTK7bk3Z3w+K2Pz4aFSI118=
=UuSW
-----END PGP SIGNATURE-----

_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to