There are no known bugs in Zope itself after Zope 2.7.3 consistent with
what I *think* your observations are.  There can be issues caused by not
repersisting mutable data, as Malcom described.  But that said, I'm not
sure I understand what you mean when you say:

- "I have my zope running with a socket (as is the default for ZEO)"

  Do you mean a UNIX domain socket?  Or a TCP socket?
  What process is listening on the socket? 

- "2.7.3 standalone with HTTPS over socket and 2.7.3 ZEO/client combo"

  What is standing alone?  Can you describe your configuration in
  more detail?

- C


On Mon, 2005-06-06 at 18:02 +1000, Drew Nichols wrote:
> Hi
> Someone may be able to help.
> 
> Whenever I have zope running with a socket (as is the default for ZEO) 
> my Sessions become unstable.
> 
> This has happened on two different servers (2.7.3 standalone with HTTPS 
> over socket and 2.7.3 ZEO/Client combo)
> 
> The sessions are fine 4 out of 5 requests, but the information just 
> disappears every now and then (refreshing the browser shows it still to 
> be there sometimes, others it is just gone).
> 
> My ZEO is set up to have sessions (tempstorage) on the ZEO and all works 
> fine (MOST OF THE TIME :-s)
> 
> Any ideas as it is most annoying!!!
> 
> Ta
> 
> 
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  Zope@zope.org
> http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists - 
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
> 

_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to