The problem was that I had a : in the path of the
install directory. Once I fixed it, everything worked
great. Thanks to all who responded!!

SG


--- Sophia Grimm <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

> Just downloaded Zope 2.8.1 and I'm trying to install
> it on MOSX 10.4, which has XCode 2.1 installed.
> 
> I'm following installation instructions on this
> page:
>
http://www.plope.com/Books/2_7Edition/InstallingZope.stx#2-6
> 
> ./configure runs, but when I try to make, I get this
> error:
> 
> makefile:54: *** target pattern contains no `%'. 
> Stop.
> 
> This happens regardless of the python or prefix I
> use
> as arguments when I configure. I've used Python
> 2.3.5
> which comes with MOXS 10.4, and I've used Python
> 2.3.5
> as installed by Fink. 
> 
> I don't understand what this error means. Any ideas,
> anyone? Thanks in advance.
> 
> SG
> 
> 
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam
> protection around 
> http://mail.yahoo.com 
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  Zope@zope.org
> http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists - 
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
> 



                
__________________________________ 
Yahoo! Mail - PC Magazine Editors' Choice 2005 
http://mail.yahoo.com
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to