Am Montag, den 07.11.2005, 09:32 +0530 schrieb ajit mote:
> i did the same but still not working.....
> 
> On 11/3/05, Tino Wildenhain <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>         ajit mote schrieb:
>         >  >  useradd ...
>         >
>         > On 11/3/05, *Andreas Jung* <[EMAIL PROTECTED]
>         > <mailto:[EMAIL PROTECTED]>> wrote:
>         >
>         >     Look at the sudo command (man sudo). This is basically a
>         non-Zope
>         >     question.
>         >
>         >      > i don't think this is non-zope question bca'z...
>         >
>         >        i am using python script to add user to system which
>         works fine 
>         > when run outside of zope ...
>         >       but when i run it through zope as external script
>         (with all
>         > permission) it's not working and returning 256 without
>         giving any error...
>         >
>         
>         as root, su zopeuser first and then try your script. 
>         Zopeuser meaning the user account your zope runs.
>         
>         Again, double and tripple check if you secured this
>         application in any way before opening it to the web.

Try harder :-)

Seriously, what should we do to help you? If something isn't
working as expected, give us the code you try, the
environment and exact error messages, preferably tracebacks.

_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to