Great sirs/madames of Zope,
  I am attempting to use TextIndexNG on Zope2.8 (No Plone, No CMF).
TextIndexNG2 has suddenly stopped working (it was fine on 2.7), and indexes will display 'n/a' rather than a count.
When trying to start zope:
File "C:\Program Files\Zope-2.8.2-final\lib\python\zope\configuration\", line 141, in fromUnicode
    raise schema.ValidationError(v)
zope.configuration.xmlconfig.ZopeXMLConfigurationError: File "C:\Program Files\Zope-2.8.2-final\lib\python\Products\Five\skel\site.zcml", line 12.2-12.23
    ZopeXMLConfigurationError: File "C:\Zope-Instance\Products\TextIndexNG3\configure.zcml", line 8.2-8.55
    ZopeXMLConfigurationError: File "C:\Zope-Instance\Products\TextIndexNG3\adapters\configure.zcml", line 8.2-10.21
    ConfigurationError: ('Invalid value for', 'class', "Couldn't import Products.ATContentTypes.content.file, No module named ATContentTypes.content.file")
If I address that, I progress to:
    * Module Products.TextIndexNG3.TextIndexNG3, line 76, in __init__
    * Module textindexng.index, line 47, in __init__
    * Module textindexng.index, line 53, in clear
    * Module zope.component, line 184, in createObject
    * Module zope.component, line 76, in getUtility
    * Module zope.component.utility, line 44, in getUtility
ComponentLookupError: (<InterfaceClass zope.component.interfaces.IFactory>, 'txng.lexicons.default')
When trying to add a TextIndexNG3 index.
If I can get either product working, I'd be estatic.
Kind Thanks.
Daniel Pozmanter
Siteworx, Inc.
"Festina Lente" - Gaius Julius
Zope maillist  -
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - )

Reply via email to