When I run zopectl start, it says daemon process started. But I get
connected refused when I try to go to port 8080. Then if I check the
process, I find zope is not running.
[root@ bin]# ./zopectl start
/usr/local/Zope-2.9.0/lib/python/App/ImageFile.py:21:
DeprecationWarning: Using OFS.content_types is deprecated (will be
removed in Zope 2.11). Instead use zope.app.contenttypes.
 from OFS.content_types import guess_content_type
. daemon process started, pid=4235
[EMAIL PROTECTED] ps -eaf|grep zope
root      4234     1  0 12:56 ?        00:00:00 /usr/local/bin/python
/usr/local/Zope-2.9.0/lib/python/zdaemon/zdrun.py -S
/usr/local/Zope-2.9.0/lib/python/Zope2/Startup/zopeschema.xml -b 10 -d
-s /www/zope/var/zopectlsock -x 0,2 -z /www/zope /www/zope/bin/runzope
root      4245  3815  0 12:56 pts/2    00:00:00 grep zope
[root@ bin]# ps -eaf|grep zope
root      4248  3815  0 12:57 pts/2    00:00:00 grep zope

....
[root@ bin]# ./zopectl
/usr/local/Zope-2.9.0/lib/python/App/ImageFile.py:21:
DeprecationWarning: Using OFS.content_types is deprecated (will be
removed in Zope 2.11). Instead use zope.app.contenttypes.
 from OFS.content_types import guess_content_type
program: /www/zope/bin/runzope
daemon manager not running
zopectl> start
. daemon process started, pid=4252
zopectl> status
program running; pid=4253
zopectl> status
daemon manager running; daemon process not running

any clue? I am running Zope 2.90 wtih python 2.4.2
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to