Same problem here. Occasionally, uploading ExtFile would redirect to file content itself with broken (unset?) content-type. Anyone has a ready fix?


Thanks.

Bruno Grampa wrote:
Hello,
i've a problem with ExtFile 1.4.4 installed in a Zope 2.8.6 (on RHES4).
The redirection, at the end of file creation doesn't work.
To test the problem you have to create these methods:
The first one is called 'form':
---
<dtml-var standard_html_header>

<form action="write" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1">
<p>
Insert
<p>
Id <input type="text" name="id"><br>
<b>File</b><input type="file" name="file" value="">
<br>

<input type="submit" value="Send">
</form>

<dtml-var standard_html_footer>
---

The second one is called 'write':
---
<dtml-comment>
<dtml-call manage_addProduct['ExtFile'].manage_addExtFile(id=REQUEST['id'],title='',descr='',file=REQUEST['file'],content_type='', permission_check=0)">
</dtml-comment>
<dtml-call "manage_addProduct['ExtFile'].manage_addExtImage(id=REQUEST['id'],title='',descr='',file=REQUEST['file'],content_type='',create_prev=1, maxx='100', maxy='100', ratio=1, permission_check=0)">
<dtml-var standard_html_header>

Ok, done.

<dtml-var standard_html_footer>
---

If i use manage_addExtImage i got the "Ok, done" message; if i use manage_addExtFile no, just a piece of page (junk?).

I can't understand why, can someone help me?

Thanks!
   Bruno


_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )


_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to