<posted & mailed>

I have just installed localfs (and fixed according to 
 http://www.zope.org/Members/aeg/LocalFS_1_3_andreas/talkback/1151975084)

The local directory having been assigned, i have tried to have a look to a
few sub-dirs

Here is my weird result:

- Some sub-dirs containing a 'y' in their name give rise to the enclosed 
  error message. In my case, sub-dir 'physis' cannot be accessed.
- Sub-dirs named 'society' or 'system' can be accessed, apparently with 
  no errors. 

Any hints? How to fix that?


Thank you 

--
Pol

Enc 1 -- the error message

An error was encountered while publishing this resource. 
Error Type: ValueError
 Error Value: unsupported format character 'Y' (0x59) at index 1
 
Troubleshooting Suggestions
The URL may be incorrect.
The parameters passed to this resource may be incorrect.
A resource that this resource relies on may be encountering an error.
For more detailed information about the error, please refer to the error
log. 
If the error persists please contact the site maintainer. Thank you for your
patience. 

Enc. 2 -- zope set up 
Zope Version 
   (Zope 2.9.5-final, python 2.4.4, linux2) 
   Python Version 
   2.4.4c1 (#2, Oct 11 2006, 21:51:02) [GCC 4.1.2 20060928 (prerelease)
(Ubuntu 4.1.1-13ubuntu5)] 
   System Platform 
   linux2 
   SOFTWARE_HOME 
   /usr/lib/zope2.9/lib/python 
   ZOPE_HOME 
   /usr/lib/zope2.9 
   INSTANCE_HOME 
   /var/lib/zope2.9/instance/my_instance 
   CLIENT_HOME 
   /var/lib/zope2.9/instance/my_instance/var 
   Network Services 
   ZServer.HTTPServer.zhttp_server (Port: 9673)
-----

_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to