On 5/20/07, Willi Langenberger <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
According to Andreas Jung:
> [...]
> >> --On 20. Mai 2007 14:20:38 +0200 Einar Næss Jensen
> >> <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >>
> >> > When I get errors like:
> >> > UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position
> >> > 2940: ordinal not in range(128)
> >> > how can I locate the character which causes the error?
> >> > In particular: where is the position (2940 in the example)?
>
> [...]
>
> As Peter wrote: you are likely mixing somewhere different encodings with
> unicode or something similar. Which Zope version are you using?
> If 2.10 then you might check at the UnicodeConflictResolver as introduced
> in Zope 2.10 (check the release notes). Otherwise ensure that you are not
> mixing unicode strings with non-unicode strings.

With Zope < 2.10 you can try the following recipe to get right (ie
wrong) part of the template:

  http://zwiki.org/UnicodeDecodeErrors


Thank you! I'm on zope 2.8.9.1
That's just what I was looking for...

--
Einar Næss Jensen
http://einarblog.homemade.no/einarblog
http://www.homemade.no
tlf: +47 90990249
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists -
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to