i am preparing graphs(MatPlotLib) related files using external methods.,
when i test them on zope they display very well there.

But when i call these external methods using tal as:

<Img tal:attributes="src python: context.IterationBar(context) "/>
where IterationBar is my external method that displays a BarChart.

Or using

 <img src="/Agile/image.gif"
   tal:attributes="src context.IteartionBar(context)"/>

It does not display me the image in *Default Plone Page, *
Only the graph image gets displayed on a *blank page* not on Plone default page.
I want it in a plone default page and not a new blank page.
Why cant that image gets displayed with other contents of that page still there.





On Fri, May 30, 2008 at 11:48 AM, Andreas Jung <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

>
>
> --On 30. Mai 2008 11:43:37 +0530 Andyy <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>  Hello,
>>
>> I am using Plone3 and zope2.10
>> I am trying *MatPlotLib graphics library* to generate graphs and chart.
>> It gets displayed well on zope,
>>
>
> But does that mean?
>
>
>  but *i need to display it using page
>> templates on one of the page on my plone site*.
>> How do i Go about it?
>>
>> I am able to display it but not using standard plone template.
>>
>
> ZPT does not display images. You generate proper <img> tags to the related
> resource. Where is the problem? Tell us what you have, tell us what you want
> to achieve.
>
> -ah
>
>
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to