----- Original Message ----- From: "William Heymann" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <zope@zope.org>
Sent: Wednesday, July 09, 2008 7:23 AM
Subject: Re: [Zope] getting post data from a webcam


On Wednesday 09 July 2008, Jonathan wrote:


You need to provide more details... try dumping the contents of REQUEST and
posting them as was suggested earlier.


I did post all the relevant fields from the REQUEST


here are all of the them in REQUEST.items()

[('ACTUAL_URL', 'http://www.XXXXXXXXX.com/imageuploader'),
('AUTHENTICATED_USER', <User 'XXXXX'>),
('AUTHENTICATION_PATH', 'XXX/VirtualHostBase//'), ('BASE0', 'http://
www.XXXXXXXXXXcom'), ('BASE1', 'http://www.cougarcanyonlivingXXXXXXXX.com'),
('BASE2', 'http://www.XXXXXXXX.com/imageuploader'),
('CONTENT_LENGTH', '111695'), ('CONTENT_TYPE', 'image/jpeg'),
('GATEWAY_INTERFACE', 'CGI/1.1'), ('HTTP_CONTENT_DISPOSITION', 'attachment; filename="image01-07-29_05-54-26-96.jpg"'), ('HTTP_HOST', '127.0.0.1:9673'),
('HTTP_MAX_FORWARDS', '10'), ('HTTP_USER_AGENT', 'Axis shttpclien
t $Revision: 1.45 $'), ('HTTP_VIA', '1.0 www.XXXXXXXX.com'),
('HTTP_X_FORWARDED_FOR', 'XX.XXX.XXX.XXX'),
('HTTP_X_FORWARDED_HOST', 'XXXXXXXX.com'),
('HTTP_X_FORWARDED_SERVER', 'www.XXXXXXXXX.com'), ('PARENTS', [<Folder
at /XXX>, <Application at >]),
('PATH_INFO', '/VirtualHostBase/http/www.XXXXXXXX.com:80/XXX/VirtualHostRoot/imageuploader'),
('PATH_TRANSLATED', '/VirtualHostBase
/http/www.XXXXXXXX.com:80/XXX/VirtualHostRoot/imageuploader'), ('PUBLISHED',
<PythonScript at /XXX/imageuploader>), ('REMOTE_ADDR', '127.0.0.1'),
('REQUEST_METHOD', 'POST'), ('RESPONSE', ZServerHTTPRe
sponse('')), ('SCRIPT_NAME', ''), ('SERVER_NAME', 'localhost'),
('SERVER_PORT', '9673'), ('SERVER_PROTOCOL', 'HTTP/1.1'),
('SERVER_SOFTWARE', 'Zope/(Zope 2.9.6-final, python 2.4.4, linux2)
ZServer/1.1'), ('SERVER_URL', 'http://www.XXXXXXXX.com'), ('SESSION', id:
12155753281337189705, token: 99836730A3cKJMzoaVU, content keys: []),
('TraversalRequestNameStack', []), ('URL', 'http://www.XXXXXXXX.com/
imageuploader'), ('URL0', 'http://www.XXXXXXXX.com/imageuploader'),
('URL1', 'http://www.XXXXXXXX.com'),
('VIRTUAL_URL', 'http://www.XXXXXXXX.com/imageuploader'),
('VIRTUAL_URL_PARTS', ('http://www.XXXXXXXX.com', 'imageuploader')),
('VirtualRootPhysicalPath', ('', 'XXX')),
('__aca', '/36gevRRS99FhE%2BrH6GVLeSzXzA%3D%0A'), ('traverse_subpath', [])]

there is nothing in REQUEST.form

Just a thought... could your front-end (apache?) be stripping out the image due to attachment size restrictions or some other restriction?


Jonathan
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to