Doesn't that just mean that Apache is proxy passing to a Zope that
doesn't respond?

2008/12/12 rugbert <kjenni...@housecallit.com>:
>
> My client's zope has two back ends, /manage and /tools. tools is the one with
> the more user friendly interface and manage is the utilitarian one.
>
> When users goto /tools tho, and click the "assets" folder the site times
> outs with this:
> [code]
> Proxy Error
>
> The proxy server received an invalid response from an upstream server.
> The proxy server could not handle the request GET /tools/assets/.
>
> Reason: Error reading from remote server
> [/code]
>
> However, I can get there just fine through manage. Any thoughts?
> --
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/The-proxy-server-received-an-invalid-response-from-an-upstream-server.-tp20980101p20980101.html
> Sent from the Zope - General mailing list archive at Nabble.com.
>
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  Zope@zope.org
> http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>



-- 
Peter Bengtsson,
work www.fry-it.com
home www.peterbe.com
hobby www.issuetrackerproduct.com
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to