Yes, it is still a problem. It is very easy to reproduce:

1) make
2) rm bin/zorba
3 make xqdoc

make xqdoc
[100%] Built target zorba_simplestore
Scanning dependencies of target xqdoc-xml
[100%] Building XQDoc XML documentation ...
/bin/sh: bin/zorba: not found
make[3]: *** [CMakeFiles/xqdoc-xml] Error 127
make[2]: *** [CMakeFiles/xqdoc-xml.dir/all] Error 2
make[1]: *** [CMakeFiles/xqdoc.dir/rule] Error 2
make: *** [xqdoc] Error 2

You received this bug notification because you are a member of Zorba
Coders, which is the registrant for Zorba.

  xqdoc dependency to zorba is wrong

Status in Zorba - The XQuery Processor:

Bug description:
  Hello Sorin

  I guess you are the right guy for this:
  Today, I tried to execute 'make xqdoc' on a clean build. Unfortunately, it 
doesn't work because 'make xqdoc' is not dependent on zorba-cmd. Thus, I got 
the following error msg:

  [100%] Building XQDoc XML documentation for the modules...
  /bin/sh: ../../../bin/zorba: not found
  make[3]: *** [doc/zorba/xqdoc/CMakeFiles/xqdoc-xml] Error 127
  make[2]: *** [doc/zorba/xqdoc/CMakeFiles/xqdoc-xml.dir/all] Error 2
  make[1]: *** [doc/zorba/xqdoc/CMakeFiles/xqdoc.dir/rule] Error 2

  I though I can fix it be doing the following:

  Index: doc/zorba/xqdoc/CMakeLists.txt
  --- doc/zorba/xqdoc/CMakeLists.txt      (revision 11112)
  +++ doc/zorba/xqdoc/CMakeLists.txt      (working copy)
  @@ -51,7 +51,7 @@
        COMMENT "Building XQDoc XML documentation for the modules..."
  -  ADD_DEPENDENCIES(xqdoc-xml zorba_simplestore)
  +  ADD_DEPENDENCIES(xqdoc-xml zorbacmd_simplestore)

  Index: cmake_modules/ZorbaModule.cmake
  --- cmake_modules/ZorbaModule.cmake     (revision 11112)
  +++ cmake_modules/ZorbaModule.cmake     (working copy)
  @@ -543,7 +543,7 @@
    IF(TARGET xqdoc-xml)
  -    ADD_DEPENDENCIES(xqdoc-xml-${PROJECT_NAME} zorba_simplestore)
  +    ADD_DEPENDENCIES(xqdoc-xml-${PROJECT_NAME} zorbacmd_simplestore)
      ADD_DEPENDENCIES(xqdoc-xml-${PROJECT_NAME} xqdoc-xml)
      ADD_DEPENDENCIES(xqdoc xqdoc-xml-${PROJECT_NAME})
    ENDIF(TARGET xqdoc-xml)

  But it doesn't help. Can you take a look into it?


To manage notifications about this bug go to:

Mailing list:
Post to     :
Unsubscribe :
More help   :

Reply via email to