X Jornades Llibertàries

Del 18 al 26 de març de 2006

 

- Dissabte 18 de març:  CONCERT PRO JORNADES LLIBERTÀRIES en el Dia Internacional contra la Guerra i per la Pau, amb les actuacions de  JOAN MIQUEL OLIVER, ROCK'N'PRESS i els dj's  Txxxus Troll i Alolo (OPP) (Factoria de So / Polígon de Son Llaüt / Santa Maria / 21 hores).

 

- Dilluns 20 de març: LA GLOBALITZACIÓ I EL NOU COLONIALISME: ÀFRICA, EL COLTAN I LES MULTINACIONALS DE TELEFONIA,  a càrrec de Jesús Duque Macías, geòleg i llicenciat en Filosofia i Lletres, president de l’Associació de Geòlegs de les Illes Balears (Casa de Cultura / 20 hores).

 

- Dimarts 21 de març: EL REVISIONISME HISTÒRIC I LA DRETA ESPANYOLA: UNA XERRADA-DEBAT SOBRE ELS HISTORIADORS NEOFRANQUISTES (Pio Moa, César Vidal...), a càrrec de Francisco Espinosa Maestre, investigador de memòria històrica i autor, entre d’altres, d’El fenómeno revisionista o los fantasmas de la derecha española i de Memoria y olvido sobre la guerra y la represión franquista (Casa de Cultura / 20 hores).

- Dimecres 22 de març: LA CORRUPCIÓ POLÍTICA A LES ILLES BALEARS, mesa rodona amb la participació de Jaume Bueno (advocat), Joan Amer (GOB) i Marisa Goñi (periodista), modera  Jesus Luis (Casa de Cultura / 20 hores).

-  Dijous 23 de març: 1936-2006: 70 ANYS DE LA REVOLUCIÓ LLIBERTÀRIA, a càrrec de Floreal Samitier, secretari general de la Regional de l’Exterior de la CNT-AIT, de Tolosa (França) (Casa de Cultura / 20 hores).

 

- Divendres 24 de març: RELIGIÓ: INFERN O PARADÍS. REFLEXIÓ SOBRE LA NECESSITAT DE LA RELIGIÓ AL MON D'AVUI, a càrrec d’Antonio López Campillo, doctor en Ciències Químiques (Madrid) i en Ciències Físiques (París), investigador científic i economicosocial, presentador de TV i de ràdio, a més de columnista en diversos mitjans de comunicació, és autor de Curso acelerado de Ateismo. Aquesta xerrada-debat s’emmarca dins la Campanya d’Apostasia (Casa de Cultura / 20 hores).

 

- Dissabte 25 de març: PRESENTACIÓ DE LA PEL.LÍCULA DOCUMENTAL "INVIERNO EN BAGDAD" sobre la guerra d’Iraq, de Javier Corcuera; presentació a càrrec de Kaktan, ajudant de realització del documental i traductor iraquià del director. En acabar la pel·lícula i el debat hi haurà sopar vegetarià (Casal Okupat Les Vies / 17 hores).

 

- Diumenge 26 de març: FESTA DE CLOENDA DE LES JORNADES, amb les actuacions de Coloma’s Band, Uroboros, Lucía Febrero y los Alcantarilleros, i Buffon’s Teatre (Cafè Lisboa / 21 hores).

Adreces dels locals:

- Factoria de So: Polígon de Son Llaüt (Santa Maria)

- Casa de Cultura: Ramon Llull, 3 (Palma)

- Casal Okupat Les Vies: Eusebi Estada, 32 (Palma)

- Cafè Lisboa: Sant Magí, 33 (Palma)

 

Ho organitza: ATENEU LLIBERTARI ESTEL NEGRE

[EMAIL PROTECTED]

 

 

http://www.araisempre.org
http://araisempre.org/mailman/listinfo/ais_araisempre.org

Responder a