Tot i que sempre llegesc Miquel Payeras amb atenció, perquè m'agrada en les formes i el contingut, pens que aquest article és, a més de depriment, excessivament catastrofista. Anem per parts: no és el mateix un govern a Madrid del PSOE, amb suport d'EU i ERC que una majoria absoluta del PP amb guerra a l'Irak inclosa. Tampoc ho seria un pacte entre UM-PSOE i un possible BLOC d'esquerra a les illes.
Per altra banda, els usuaris de la carretera Palma- Manacor no crèiem, majoritàriament, que s'hagués de continuar amb un camí de carro modernitzat que resultava la carretera amb més sinistrabilitat de les illes i era imprescindible que es milloràs sensiblement. Si d'aquí s'ha de derivar la construcció massiva d'urbanitzacions ... no m'assembla -aquesta causa/efecte- ni massa lògica ni inevitable. He vist moltes autopistes i autovies pel món que no comporten més construcció. Es més: les carreteres que permeten l'accés a tots els comerços i restaurants de les voreres, semblen propiciar, d'entrada, més especulació del sol del voltant.
Aquest comentari no invalida per res la resta de raonaments de l'admirat Miquel Payeras, ni molt menys, els que ha anat publicant al llarg de la seva carrera periodística, sempre plens de seny i de sentit de país; tan sols vol aportar una altra visió, potser no tan alarmista. No diem que és bo el debat?LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com
http://www.araisempre.org
http://araisempre.org/mailman/listinfo/ais_araisempre.org

Responder a