Al País Valencià l'esquerra valencianista i ecologista (EUPV, Bloc Nacionalista Valencià, ERPV, Els Verds, etc) prepara una coalició per a les eleccions del 2007. Aquest vas ser el tema central de la manifestació del dissabte 6 de maig.
 
S'hi adjunta manifest elaborat per Acció Cultural del País Valencià, Societat Coral El Micalet, i Federació Escola Valenciana
 
PAÍS VALENCIÀ, SÍ! MANIFESTACIÓ 6 DE MAIG
Vos adjuntem el manifest de la manifestació del proper 6 de maig a València. El punt de trobada de la militància del BLOC és a les 17:30 en la porta de l’esgésia de Sant Agustí que dona a la plaça
 
País Valencià Sí!
Un canvi és possible: fem-lo realitat!
 
Nosaltres, ciutadans i ciutadanes del País Valencià, quan falta només un any per acomplir-se el 300 aniversari de la derrota d’Almansa, i amb ella, de la pèrdua de les nostres llibertats com a poble, constatem amb preocupació que ara ens amenaça una nova i perillosa Almansa, si no actuem de manera ferma i contundent per aturar-la.
 
- Una nova Almansa, perquè l’especulació urbanística avança a costa dels sectors productius, agrícoles, industrials i comercials, i du implícita una degradació del nostre territori que ja ha encés totes les alarmes, tant a nivell valencià com europeu.
 
- Una nova Almansa, perquè l’Estatut d’Autonomia submís i de rebaixes que que ens han aprovat no respon a les necessitats reals del nostre poble, i margina sectors importants de la societat que no combreguem amb rodes de molí en qüestions tan transcendentals com la representativitat a les Corts o els atacs a la unitat de la llengua mitjançant absurdes definicions secessionistes.
 
- Una nova Almansa, perquè des del govern valencià, en comptes d’impulsar les potencialitats de la nostra economia i d’una societat dinàmica com es la valenciana, que vol mantenir-se unida amb la resta d’Europa a tots els nivell, comunicacionals, progressistes i respectuosos amb el medi ambient, es pretén fomentar un model provincià, aillacionista i degradant de tots els valors d’una societat que hauria de mirar cap al futur.
 
Davant aquesta situació, i tenint en compte que l’any vinent, coincidint amb aquest 300 aniversari, se celebraran eleccions per escollir unes noves Corts i un nou govern valencià, fem una crida a totes les forces polítiques i socials que aspiren a una renovació de la societat valenciana, en una clara línia d’identitat i progrés, per a que unisquen esforços i presenten als electors una alternativa única, integradora i creïble, que impulse el canvi polític necessari per a que el País Valencià recupere el temps perdut i s’incorpore plenament a un projecte identitari i progressista en el context dels pobles d’Europa. I, per fer sentir aquest clam unitari i impulsar d’una manera clara i decidida aquest procés, us invitem a totes i tots a participar en la gran manifestació convocada a València, dissabte 6 de maig, sota un lema, PAÍS VALENCIÀ, SÍ, que volem que siga ben aviat no només un eslògan, sinó una clara realitat.
 
Acció Cultural del País Valencià,
Societat Coral El Micalet,
Federació Escola ValencianaLLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com
http://www.araisempre.org
http://araisempre.org/mailman/listinfo/ais_araisempre.org

Responder a