It actually sounds like the Chrome build you are using is blocking an HTTP 
request causing the 404 error. You can try disabling some security features to 
see if that works. 

Sent from my iPhone

> On Feb 9, 2018, at 5:20 PM, Joel D Sender <jdsen...@earthlink.net> wrote:
> 
> I usually see that message when a slow server appears to have timed-out, or 
> after a long period of inactivity (on my part).
> You can wait for the server to respond, or hit refresh.
> HTH,
> Joel
> Joel Sender  *   jdsen...@earthlink.net 
>  
> From: ARSList [mailto:arslist-boun...@arslist.org] On Behalf Of Fawver, Dustin
> Sent: Friday, February 9, 2018 1:30 PM
> To: arslist@ARSLIST.ORG
> Subject: Google Chrome and Advanced Search error
>  
> Greetings!
>  
> I’m sending this out to see if anyone else has encountered this.  Part of 
> what I have to do involves long strings in the Advanced Search field.  
> Normally this is not a problem.  Recently I’ve encountered this error in 
> Google Chrome when trying to run a search with a string that’s a little over 
> 1k characters long.
>  
> <image001.png>
>  
> Firefox and MS Edge have no issues with processing the string.  Before this 
> error occurs, there’s an empty pop-up window that hangs there for about 5 
> seconds.  Right now I have a single AR and Mid-Tier server, so the load 
> balancing things that I saw when searching wouldn’t apply.  Nothing’s changed 
> on the server aside from Windows updates.  Fortunately this really isn’t 
> affecting anyone else but me and of course there’s an easy workaround.
>  
> Thanks!
> Dustin Fawver
> Sr. Help Desk Technician
> Information Technology Services
>  
> P: 423-439-4648
> itsh...@etsu.edu
> <image002.png>
>  
> 
>       Virus-free. www.avast.com
> -- 
> ARSList mailing list
> ARSList@arslist.org
> https://mailman.rrr.se/cgi/listinfo/arslist
-- 
ARSList mailing list
ARSList@arslist.org
https://mailman.rrr.se/cgi/listinfo/arslist

Reply via email to