You're right. I connected bcc and find for mcp2515 in reverse. After I 
corrected the connection, (fortunately) booting works well.

Thanks a lot

Heecheol Yang.



-------- 원본 이메일 --------
보낸 사람: Graham <gra...@flex-radio.com>
날짜: 17/8/5 오후 10:20 (GMT+09:00)
받은 사람: BeagleBoard <beagleboard@googlegroups.com>
참조: heecheol.y...@outlook.com
제목: Re: [BBB] Can't boot with 'CCC..." message wthen connecting MCP2515 via SPI

You have apparently used one or more pins that conflict with the boot 
configuration pins on the BBB, or the eMMC.

Read the "BeagleBone Black System Reference Manual" (Version C.1), pages 62, 
63, 68, 82, 106, 107.

==




On Saturday, August 5, 2017 at 4:43:55 AM UTC-5, Hee-cheol Yang wrote:
Hello, I am writing this mail to get some advices for my problem I am suffering 
from.

I am currently testing my MCP2515 CAN module to test CAN communication via 
Beaglebone black.
However, when I connected MCP 2515 via SPI and powered ON, the UART consol just 
prints ‘CCCCCCC..” repeatly.
I know that this message prints when the BBB couldn’t find proper bootable 
image. However, the booting is done successfully when I disconnect the MCP2515.
That is, it seems that the SPI devices are conflicting with EMMC or uSD.
I tested booting with these combinations:

EMMC booting – SPI0 (boot fail)
EMMC booting – SPI1 (boot fail).
uSD booting – SPI0 (boot fail)
uSD booting – Spi1 (boot fail)

Please give me some advices to solve my problems..

Best regards.

Heecheol, Yang

-- 
For more options, visit http://beagleboard.org/discuss
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"BeagleBoard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to beagleboard+unsubscr...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/beagleboard/BY2PR14MB0328D7616FDBEB149B807E3BE6B40%40BY2PR14MB0328.namprd14.prod.outlook.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to