Hi Robert!

This doesn't work! Here's the file I booted from before I created the above 
output

#Docs: http://elinux.org/Beagleboard:U-boot_partitioning_layout_2.0

uname_r=4.14.54-ti-r63
#uuid=
#dtb=


###U-Boot Overlays###
###Documentation: 
http://elinux.org/Beagleboard:BeagleBoneBlack_Debian#U-Boot_Overlays
###Master Enable
enable_uboot_overlays=1
###
###Overide capes with eeprom
#uboot_overlay_addr0=/lib/firmware/<file1>.dtbo
#uboot_overlay_addr1=/lib/firmware/<file1>.dtbo
#uboot_overlay_addr2=/lib/firmware/<file2>.dtbo
#uboot_overlay_addr3=/lib/firmware/<file3>.dtbo
###
###Additional custom capes
#uboot_overlay_addr4=/lib/firmware/<file4>.dtbo
#uboot_overlay_addr5=/lib/firmware/<file5>.dtbo
#uboot_overlay_addr6=/lib/firmware/<file6>.dtbo
#uboot_overlay_addr7=/lib/firmware/<file7>.dtbo
###
###Custom Cape
#dtb_overlay=/lib/firmware/libpruio-00A0.dtbo # TJF
###
###Disable auto loading of virtual capes (emmc/video/wireless/adc)
#disable_uboot_overlay_emmc=1
#disable_uboot_overlay_video=1
#disable_uboot_overlay_audio=1
#disable_uboot_overlay_wireless=1
#disable_uboot_overlay_adc=1
###
###PRUSS OPTIONS
###pru_rproc (4.4.x-ti kernel)
#uboot_overlay_pru=/lib/firmware/AM335X-PRU-RPROC-4-4-TI-00A0.dtbo
###pru_rproc (4.14.x-ti kernel)
#uboot_overlay_pru=/lib/firmware/AM335X-PRU-RPROC-4-14-TI-00A0.dtbo
###pru_uio (4.4.x-ti, 4.14.x-ti & mainline/bone kernel)
uboot_overlay_pru=/lib/firmware/AM335X-PRU-UIO-00A0.dtbo
###
###Cape Universal Enable
#enable_uboot_cape_universal=1
###
###Debug: disable uboot autoload of Cape
#disable_uboot_overlay_addr0=1
#disable_uboot_overlay_addr1=1
#disable_uboot_overlay_addr2=1
#disable_uboot_overlay_addr3=1
###
###U-Boot fdt tweaks... (60000 = 384KB)
#uboot_fdt_buffer=0x60000
###U-Boot Overlays###

#cmdline=coherent_pool=1M net.ifnames=0 quiet cape_universal=enable

#In the event of edid real failures, uncomment this next line:
#cmdline=coherent_pool=1M net.ifnames=0 quiet cape_universal=disable 
video=HDMI-A-1:800x480@60e
cmdline=coherent_pool=1M net.ifnames=0 quiet video=HDMI-A-1:800x480@60e

##enable Generic eMMC Flasher:
##make sure, these tools are installed: dosfstools rsync
#cmdline=init=/opt/scripts/tools/eMMC/init-eMMC-flasher-v3.sh

I also tried to set cape_universal=disable in the cmdline, to no avail.

Regards

-- 
For more options, visit http://beagleboard.org/discuss
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"BeagleBoard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to beagleboard+unsubscr...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/beagleboard/3cbc8f35-8b6e-4fce-af8c-7dbb2315a8b9%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to