On Wed, 2007-02-21 at 20:38 +0000, Mike Dransfield wrote:
> David Reveman wrote:
> > On Mon, 2007-02-19 at 15:58 +0000, Mike Dransfield wrote:
> >   
> >> I am having a few problems with blur which I notice other people
> >> are having too.
> >>
> >> Focus blur works perfectly (although only with 4xBilinear)
> >>     
> >
> > Using a source blur filter with radius greater than one texel is not
> > currently supported as it will not work with the current decoration
> > interface but I plan to fix that eventually.
> >   
> 
> Its not a problem, but its good to know :)
> >> When I start blurdemo, that works too.  The problem is that sometimes
> >> changing the filter type crashes compiz.  If I run it under a debugger
> >> it starts working again.  All the filter types work with blurdemo.
> >>     
> >
> > Any more details you can provide related to this crash would be useful.
> >   
> 
> I have just been playaing around with the options and
> I have managed to replicate something similar.
> 
> Unfortunately there is not too much to go on, other than
> this error.
> 
> compiz: blur: failed to load blur program
> 
> I was changing the filter from Mipmap -> Gaussian and
> this error appeared, alpha blur did not work until a restart
> of Compiz.  The earlier problem pointed out by Ioannis
> seems related.  This time it didn't crash, just stopped
> working.

OK, let me know if anything changed related to this now that Ioannis
issue is fixed.

> 
> >> Blurset also works in that it sets the hint on the window, but the
> >> window does not get blurred.  The only applications that work are
> >> gnome-terminal and blurdemo.
> >>     
> >
> > Destination blur was only allowed on windows with an alpha channel
> > before but I've changed that now.
> >
> >   
> This works perfectly now, thanks.

good.

- David

_______________________________________________
compiz mailing list
compiz@lists.freedesktop.org
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/compiz

Reply via email to