Thank you for your detailed response. Will do my best tomorrow.

On 14 Feb 2018 20:21, "Christopher M. Penalver" <
christopher.m.penal...@gmail.com> wrote:

> Steve Bainton:
>
> 1) To advise, you don't have to apport-collect further unless
> specifically requested to do so.
>
> 2) Regarding your BIOS, it is not the latest as per your motherboard
> vendor:
> http://www.asrock.com/mb/AMD/770%20Extreme3/#BIOS
>
> 3) Did this issue start to happen after an update? If so, which?
>
> 4) As per your log
> https://launchpadlibrarian.net/357032471/CurrentDmesg.txt the computer
> is suffering from kernel crashes that are correlated to the boot delay.
>
> Hence, in order to allow additional upstream mainline kernel developers to
> examine the issue, at your earliest convenience, could you please test the
> latest mainline kernel available from http://kernel.ubuntu.com/~
> kernel-ppa/mainline/?C=N;O=D ? Please keep in mind the following:
> 1) The one to test is at the very top line at the top of the page (not the
> daily folder).
> 2) The release names are irrelevant.
> 3) The folder time stamps aren't indicative of when the kernel actually
> was released upstream.
> 4) Install instructions are available at https://wiki.ubuntu.com/
> Kernel/MainlineBuilds .
>
> If testing on your main install would be inconvenient, one may:
> 1) Install Ubuntu to a different partition and then test this there.
> 2) Backup, or clone the primary install.
>
> If the latest kernel did not allow you to test to the issue (ex. you
> couldn't boot into the OS) please make a comment in your report about this,
> and continue to test the next most recent kernel version until you can test
> to the issue. Once you've tested the mainline kernel, please comment on
> which kernel version specifically you tested. If this issue is not
> reproducible in the mainline kernel, please add the following tags by
> clicking on the yellow circle with a black pencil icon, next to the word
> Tags, located at the bottom of the report description:
> kernel-fixed-upstream
> kernel-fixed-upstream-X.Y-rcZ
>
> Where X, and Y are the first two numbers of the kernel version, and Z is
> the release candidate number if it exists.
>
> If the issue is reproducible with the mainline kernel, please add the
> following tags:
> kernel-bug-exists-upstream
> kernel-bug-exists-upstream-X.Y-rcZ
>
> Please note, an error to install the kernel does not fit the criteria of
> kernel-bug-exists-upstream.
>
> Also, you don't need to apport-collect further unless specifically
> requested to do so.
>
> It is most helpful that after testing of the latest mainline kernel is
> complete, you mark this report Status Confirmed.
>
> Lastly, to keep this issue relevant to upstream, please continue to test
> the latest mainline kernel as it becomes available.
>
> Thank you for your help.
>
> ** Description changed:
>
> - Newly installed xubuntu, kubuntu (other flavours I haven't tried, but
> - probably the same), the screen turns off a few seconds after choosing
> - ubuntu in grub2 menu, after about 5 minutes it comes back to life and
> - login screen is presented and from that point on everything seems to
> - work as normal. (Might have sth to do with Radeon drivers?) Please tell
> - me what other info you need.
> + Newly installed Xubuntu or Kubuntu the screen turns off a few seconds
> + after choosing Ubuntu in grub2 menu, and after about 5 minutes the login
> + screen is presented and from that point on everything seems to work as
> + normal.
>
> - ProblemType: Bug
> - DistroRelease: Ubuntu 16.04
> - Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
> - ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
> - Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
> - ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
> - Architecture: amd64
> - CurrentDesktop: XFCE
> - Date: Tue Feb 13 07:37:53 2018
> - InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (1 days ago)
> - InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64
> (20170801)
> - ProcEnviron:
> -  LANGUAGE=en_GB:en
> -  PATH=(custom, no user)
> -  XDG_RUNTIME_DIR=<set>
> -  LANG=en_GB.UTF-8
> -  SHELL=/bin/bash
> - SourcePackage: xorg
> - Symptom: display
> - UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
> - ---
>   ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
>   Architecture: amd64
>   CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/
> screen0/options/active_plugins'
>   CompositorRunning: None
>   CurrentDesktop: XFCE
>   DistUpgraded: Fresh install
>   DistroCodename: xenial
>   DistroRelease: Ubuntu 16.04
>   DistroVariant: ubuntu
>   ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
>   GraphicsCard:
> -  Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1002:68b8] (prog-if 00 [VGA controller])
> -    Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1043:03b6]
> - InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (2 days ago)
> - InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64
> (20170801)
> - MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
> - Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
> - PackageArchitecture: amd64
> - ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-32-generic
> root=UUID=7529842e-d871-4641-89dc-3a4980dda2de ro quiet splash
> vt.handoff=7
> - ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
> - Tags:  xenial ubuntu
> - Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
> - UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
> - UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
> - _MarkForUpload: True
> - dmi.bios.date: 10/18/2010
> - dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
> - dmi.bios.version: P1.80
> - dmi.board.name: 770 Extreme3
> - dmi.board.vendor: ASRock
> - dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.chassis.type: 3
> - dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.80:bd10/18/2010:
> svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:
> rvnASRock:rn770Extreme3:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:
> cvrToBeFilledByO.E.M.:
> - dmi.product.family: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
> - dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
> - version.compiz: compiz N/A
> - version.ia32-libs: ia32-libs N/A
> - version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
> - version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
> - version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
> - version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
> - version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
> - version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
> - version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
> - version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
> - version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
> - ---
> - ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
> - Architecture: amd64
> - CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/
> screen0/options/active_plugins'
> - CompositorRunning: None
> - CurrentDesktop: XFCE
> - DistUpgraded: Fresh install
> - DistroCodename: xenial
> - DistroRelease: Ubuntu 16.04
> - DistroVariant: ubuntu
> - ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
> - GraphicsCard:
> -  Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1002:68b8] (prog-if 00 [VGA controller])
> -    Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1043:03b6]
> +  Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1002:68b8] (prog-if 00 [VGA controller])
> +    Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1043:03b6]
>   InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (3 days ago)
>   InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64
> (20170801)
>   MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
>   Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
>   PackageArchitecture: amd64
>   ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-32-generic
> root=UUID=7529842e-d871-4641-89dc-3a4980dda2de ro quiet splash
> vt.handoff=7
>   ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
>   Tags:  xenial ubuntu
>   Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
>   UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
>   UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
>   _MarkForUpload: True
>   dmi.bios.date: 10/18/2010
>   dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
>   dmi.bios.version: P1.80
>   dmi.board.name: 770 Extreme3
>   dmi.board.vendor: ASRock
>   dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.chassis.type: 3
>   dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.80:bd10/18/2010:
> svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:
> rvnASRock:rn770Extreme3:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:
> cvrToBeFilledByO.E.M.:
>   dmi.product.family: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
>   version.compiz: compiz N/A
>   version.ia32-libs: ia32-libs N/A
>   version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
>   version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
>   version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
>   version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
>   version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
>   version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
>   version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
>   version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
>   version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
>
> ** Attachment removed: "xdpyinfo.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054845/+files/xdpyinfo.txt
>
> ** Attachment removed: "Xrandr.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054844/+files/Xrandr.txt
>
> ** Attachment removed: "XorgLogOld.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054843/+files/XorgLogOld.txt
>
> ** Attachment removed: "XorgLog.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054842/+files/XorgLog.txt
>
> ** Attachment removed: "UdevDb.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054841/+files/UdevDb.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcModules.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054840/+files/ProcModules.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcInterrupts.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054839/+files/ProcInterrupts.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcEnviron.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054838/+files/ProcEnviron.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcCpuinfoMinimal.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054837/+files/ProcCpuinfoMinimal.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcCpuinfo.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054836/+files/ProcCpuinfo.txt
>
> ** Attachment removed: "Lspci.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054834/+files/Lspci.txt
>
> ** Attachment removed: "Lsusb.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054835/+files/Lsusb.txt
>
> ** Attachment removed: "JournalErrors.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054833/+files/JournalErrors.txt
>
> ** Attachment removed: "DpkgLog.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054832/+files/DpkgLog.txt
>
> ** Attachment removed: "Dependencies.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054831/+files/Dependencies.txt
>
> ** Attachment removed: "CurrentDmesg.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054830/+files/CurrentDmesg.txt
>
> ** Attachment removed: "ProcCpuinfoMinimal.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054008/+files/ProcCpuinfoMinimal.txt
>
> ** Attachment removed: "Dependencies.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054006/+files/Dependencies.txt
>
> ** Attachment removed: "JournalErrors.txt"
>    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/
> 1749086/+attachment/5054007/+files/JournalErrors.txt
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1749086
>
> Title:
>   (X)Ubuntu 16.04.3 LTS: sleep on boot
>
> Status in xorg package in Ubuntu:
>   Incomplete
>
> Bug description:
>   Newly installed Xubuntu or Kubuntu the screen turns off a few seconds
>   after choosing Ubuntu in grub2 menu, and after about 5 minutes the
>   login screen is presented and from that point on everything seems to
>   work as normal.
>
>   ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
>   Architecture: amd64
>   CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/
> screen0/options/active_plugins'
>   CompositorRunning: None
>   CurrentDesktop: XFCE
>   DistUpgraded: Fresh install
>   DistroCodename: xenial
>   DistroRelease: Ubuntu 16.04
>   DistroVariant: ubuntu
>   ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
>   GraphicsCard:
>    Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1002:68b8] (prog-if 00 [VGA controller])
>      Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Juniper XT [Radeon HD 5770]
> [1043:03b6]
>   InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (3 days ago)
>   InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64
> (20170801)
>   MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
>   Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
>   PackageArchitecture: amd64
>   ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-32-generic
> root=UUID=7529842e-d871-4641-89dc-3a4980dda2de ro quiet splash
> vt.handoff=7
>   ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
>   Tags:  xenial ubuntu
>   Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
>   UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
>   UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
>   _MarkForUpload: True
>   dmi.bios.date: 10/18/2010
>   dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
>   dmi.bios.version: P1.80
>   dmi.board.name: 770 Extreme3
>   dmi.board.vendor: ASRock
>   dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.chassis.type: 3
>   dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.80:bd10/18/2010:
> svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:
> rvnASRock:rn770Extreme3:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:
> cvrToBeFilledByO.E.M.:
>   dmi.product.family: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
>   version.compiz: compiz N/A
>   version.ia32-libs: ia32-libs N/A
>   version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
>   version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
>   version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
>   version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
>   version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
>   version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
>   version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
>   version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
>   version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1749086/+subscriptions
>

-- 
You received this bug notification because you are a member of Desktop
Packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1749086

Title:
  (X)Ubuntu 16.04.3 LTS: sleep on boot

Status in xorg package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  Newly installed Xubuntu or Kubuntu the screen turns off a few seconds
  after choosing Ubuntu in grub2 menu, and after about 5 minutes the
  login screen is presented and from that point on everything seems to
  work as normal.

  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
  Architecture: amd64
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: None
  CurrentDesktop: XFCE
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: xenial
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes, including running git bisection searches
  GraphicsCard:
   Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 5770] 
[1002:68b8] (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Juniper XT [Radeon HD 5770] [1043:03b6]
  InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (3 days ago)
  InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20170801)
  MachineType: To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  PackageArchitecture: amd64
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.13.0-32-generic 
root=UUID=7529842e-d871-4641-89dc-3a4980dda2de ro quiet splash vt.handoff=7
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
  Tags:  xenial ubuntu
  Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  UserGroups: adm cdrom dip lpadmin plugdev sambashare sudo
  _MarkForUpload: True
  dmi.bios.date: 10/18/2010
  dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
  dmi.bios.version: P1.80
  dmi.board.name: 770 Extreme3
  dmi.board.vendor: ASRock
  dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.chassis.type: 3
  dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrP1.80:bd10/18/2010:svnToBeFilledByO.E.M.:pnToBeFilledByO.E.M.:pvrToBeFilledByO.E.M.:rvnASRock:rn770Extreme3:rvr:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
  dmi.product.family: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.product.name: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.product.version: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.sys.vendor: To Be Filled By O.E.M.
  version.compiz: compiz N/A
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.4-0ubuntu1~16.04.4
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core N/A
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev N/A
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati N/A
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel N/A
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau N/A

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1749086/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~desktop-packages
Post to     : desktop-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~desktop-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to