Hi Sarath,

I just had a coworker open an issue related to this.

https://issues.apache.org/jira/projects/ATLAS/issues/ATLAS-2458

We were trying to verify your fixes and ran across this. The guid does
indeed show up now, but delete doesn't function as we would expect. Is this
possibly due to the soft delete nature? That is it is 'deleted' but will
stick around regardless and only be marked deleted? Seems odd to get an
entity and see a relationship on it and not have any indication that it is
deleted if this is the case. The only way to tell if it were deleted would
be to fetch the relationship as well.

Am I misunderstanding something here?

Thanks!

On Wed, Feb 21, 2018 at 11:20 PM, Sarath Subramanian <sar...@apache.org>
wrote:

> Pierre,
>
> The fix has been committed to master branch as part of the commit
> <https://github.com/apache/atlas/commit/a3374c747fb900ed44358b8b2c643e
> 439820d2e6>
> .
>
> Hope this helps.
>
>
> Thanks,
> Sarath
>
> On Wed, Feb 14, 2018 at 7:12 AM, Pierre Padovani <
> pierre.padov...@civitaslearning.com> wrote:
>
> > Hey folks.. I'm playing with the latest master, and I ran across
> something
> > I just don't get. According to the code, delete of relationships is
> > supported as long as you have the guid of the relationship. When I
> create a
> > simple setup of a hive_table as an input to a Process, and retrieve it I
> > get something that looks like this:
> >
> > {
> >     "referredEntities": {},
> >     "entity": {
> >         "typeName": "Process",
> >         "attributes": {
> >             "owner": null,
> >             "outputs": null,
> >             "qualifiedName": "p1",
> >             "inputs": [
> >                 {
> >                     "guid": "eb0734a0-fe08-42fe-97ee-860c822571bc",
> >                     "typeName": "hbase_table"
> >                 }
> >             ],
> >             "name": "p1",
> >             "description": null
> >         },
> >         "guid": "241347a7-5051-4919-8892-b2a2cb25e785",
> >         "status": "ACTIVE",
> >         "createdBy": "admin",
> >         "updatedBy": "admin",
> >         "createTime": 1518560480743,
> >         "updateTime": 1518560494636,
> >         "version": 0,
> >         "relationshipAttributes": {
> >             "outputs": [],
> >             "knownLocations": [],
> >             "externalReferences": [],
> >             "notes": [],
> >             "comments": [],
> >             "inputs": [
> >                 {
> >                     "guid": "eb0734a0-fe08-42fe-97ee-860c822571bc",
> >                     "typeName": "hbase_table",
> >                     "displayText": "t1",
> >                     "relationshipAttributes": {
> >                         "typeName": "dataset_process_inputs"
> >                     }
> >                 }
> >             ],
> >             "relatedEntity": null,
> >             "consumedBy": [],
> >             "meanings": [],
> >             "alsoKnownAs": [],
> >             "tags": [],
> >             "embeddedMetadata": [],
> >             "contributor": [],
> >             "starRatings": [],
> >             "managedResources": [],
> >             "meetings": [],
> >             "todos": [],
> >             "likes": []
> >         },
> >         "classifications": []
> >     }
> > }
> >
> > The relationship has no guid, and therefore I cannot directly access it
> to
> > delete it. I know the guid was there in a previous build off of master,
> but
> > it seems to have vanished.
> >
> > Ideas?
> >
> > Thanks!
> >
>

Reply via email to