[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/DELTASPIKE-1354?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
 ]

THEODOROS CHAIKALIS updated DELTASPIKE-1354:
--------------------------------------------
    Description: 
I have an application using Deltaspike 1.8.0 that runs on Weblogic 12.2.1.3.

Attached you will find a mini application that demonstrates the problem, please 
use it.

The scenario to reproduce the problem is as follows:

1. Deploy the application on Weblogic.

2. Run a REST service that uses a Deltaspike repository: 
[http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/all] 

or

  [http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/byId/1]

3. Observe that the request runs smoothly. If you want to populate db with  
data run the Arquillian test in TestA class

4. from the weblogic console, stop the application

5. Start the application

6. run again a REST call from step 2. The following will happen:

 

[https://gist.github.com/teohaik/933d4bc47d38c4441ca9a7409bc90eee]

 

Note: in order for the example to run properly, please remove the  "Provided" 
scopes from the respective dependencies

 

 

 

  was:
I have an application using Deltaspike 1.8.0 that runs on Weblogic 12.2.1.3.

Attached you will find a mini application that demonstrates the problem, please 
use it.

The scenario to reproduce the problem is as follows:

1. Deploy the application on Weblogic.

2. Run a REST service that uses a Deltaspike repository: 
[http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/all] 

or

  [http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/byId/1]

3. Observe that the request runs smoothly. If you want to populate db with  
data run the Arquillian test in TestA class

4. from the weblogic console, stop the application

5. Start the application

6. run again a REST call from step 2. The following will happen:

 

[https://gist.github.com/teohaik/933d4bc47d38c4441ca9a7409bc90eee]

 

Note: in order for the example to run properly, please remove the  "Provided" 
scopes. 

 

 

 


> CDI producer does not work properly after application restart on weblogic 12c
> -----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DELTASPIKE-1354
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DELTASPIKE-1354
>             Project: DeltaSpike
>          Issue Type: Bug
>          Components: CdiControl, Data-Module
>    Affects Versions: 1.8.0
>         Environment: Windows 10, Weblogic 12.2.1.3, Java EE7, JDK 1.8.0_172
>            Reporter: THEODOROS CHAIKALIS
>            Priority: Major
>              Labels: cdi, entitymanager, producer, repository
>         Attachments: EnterpriseWebApp.zip
>
>
> I have an application using Deltaspike 1.8.0 that runs on Weblogic 12.2.1.3.
> Attached you will find a mini application that demonstrates the problem, 
> please use it.
> The scenario to reproduce the problem is as follows:
> 1. Deploy the application on Weblogic.
> 2. Run a REST service that uses a Deltaspike repository: 
> [http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/all] 
> or
>   [http://localhost:7001/ssp.sandbox/persons/byId/1]
> 3. Observe that the request runs smoothly. If you want to populate db with  
> data run the Arquillian test in TestA class
> 4. from the weblogic console, stop the application
> 5. Start the application
> 6. run again a REST call from step 2. The following will happen:
>  
> [https://gist.github.com/teohaik/933d4bc47d38c4441ca9a7409bc90eee]
>  
> Note: in order for the example to run properly, please remove the  "Provided" 
> scopes from the respective dependencies
>  
>  
>  



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Reply via email to