G/E
I reverted my local .\http2 for httpd-trunk and sync'd with svn source, and now builds that dir without issue for NetWare also.
Thx,
Norm
On 12/10/2016 1:38 AM, Jim Jagielski wrote:
Bringo!

     https://www.youtube.com/watch?v=4MpyHBoiTwk

On Oct 11, 2016, at 10:35 AM, Stefan Eissing <stefan.eiss...@greenbytes.de> 
wrote:

Fixed (hopefully ;-)

-Stefan

Am 11.10.2016 um 15:59 schrieb Jim Jagielski <j...@jagunet.com>:

Looks like 2 were missed :)

duplicate symbol _h2_proxy_res_ignore_header in:
   modules/http2/.libs/libmod_proxy_http2.a(h2_proxy_util.o)
   modules/http2/.libs/libmod_http2.a(h2_util.o)
duplicate symbol _h2_util_ngheader_make_req in:
   modules/http2/.libs/libmod_proxy_http2.a(h2_proxy_util.o)
   modules/http2/.libs/libmod_http2.a(h2_util.o)
ld: 2 duplicate symbols for architecture x86_64
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

Thx!!

On Oct 11, 2016, at 9:42 AM, Stefan Eissing <stefan.eiss...@greenbytes.de> 
wrote:

Changed. If you could verify that current trunk + 2.4.x do not have this issue 
any more, that'd be nice.

-Stefan

Am 11.10.2016 um 15:13 schrieb Jim Jagielski <j...@jagunet.com>:

... and on trunk too it seems...
On Oct 11, 2016, at 9:05 AM, Jim Jagielski <j...@jagunet.com> wrote:

Forgot to mention: This is on HEAD httpd-2.4

On Oct 11, 2016, at 8:50 AM, Jim Jagielski <j...@jagunet.com> wrote:

There are a bunch of dup symbols popping up during link; these
symbols exist in both h2_util.c and h2_proxy_util.c.

Note: this is AFTER ensuring a 'make extraclean'...







Reply via email to