Unfortunately, this mailing list is configured not to forward pictures.

On Mon, Oct 17, 2016 at 11:04 PM, Zhangjun (Jerry) <
jerry.zhang...@huawei.com> wrote:

> I run the below command outside Eclipse IDE, it can run successfully
>
> Command is :
>
>   mvn test -Dtest=com.cloudera.impala.planner.PlannerTest
>
>
>
> In Eclipse IDE, when I run the test case, the console pint the below
> message and shutdown suddenly
>
>
>
> -----邮件原件-----
> 发件人: Wangtieying
> 发送时间: 2016年10月18日 8:59
> 收件人: Zhangjun (Jerry)
> 主题: 转发: problems for the debuging the frontend in Eclipse IDE
>
>
>
>
>
>
>
> -----邮件原件-----
>
> 发件人: Jim Apple [mailto:jbap...@cloudera.com <jbap...@cloudera.com>]
>
> 发送时间: 2016年10月18日 1:41
>
> 收件人: dev@impala
>
> 抄送: Wangtieying
>
> 主题: Re: problems for the debuging the frontend in Eclipse IDE
>
>
>
> Do the planner tests pass when you run them outside of the Eclipse IDE?
>
>
>
> On Sun, Oct 16, 2016 at 6:47 PM, Zhangjun (Jerry) <
> jerry.zhang...@huawei.com> wrote:
>
> > Hi,
>
> > I download the source code from master branch. And build it and run all
> service with testdata successfully. But when I debug the planner test
> case(PlannerTest.java) for frontend in Eclipse IDE, the application
> shutdown and no any exception print( I have modified the log level to “all
> ” level in Log4j.properties file.
>
> > I trace the case and found it occur after the loaded the libfessuport.so
> in the course of initialization of Frontend object.
>
> >
>
> > Thanks!
>

Reply via email to