On Sunday 31 October 2004 16:10, Lee Elliott wrote:
> On Thursday 28 October 2004 09:45, Erik Hofman wrote:
> > David Culp wrote:
> > > Hi Erik,
> > >
> > > I was wondering if the "enable" and "path" properties for
> > > the submodel system should be moved out of
> > > "/sim/systems/submodels" and into "/sim/submodels"
> > > instead. This will complete the migration out of the
> > > Systems code.
> >
> > Cvs is now updated to put the submodel code under
> > /sim/submodels instead of /sim/systems and also (but more
> > importantly) /systems/submodels under /ai/submodels. The
> > latter is important for submodel configuration files.
> >
> > I have updated the ones already in the base package, but
> > keep this in mind when creating a new one.
> >
> > Erik
>
> I've not been able to get get the ai submodels to work since
> this change.  It seemed straight forward enough and I checked
> the changes to the Spitfire and F-16 but they don't seem to
> work now either.
>
> Looking in the property tree browser, I can't see any of the
> sub-model data - there's no sub-models branch in either /ai/
> or /sim/ai/
>
> The /sim/submodels/ branch is also empty.
>
> Are the AI sub-models in the Spitfire + F-16 still working for
> everyone else, or have I missed a parameter change again?  :)
>
> LeeE

I think I've managed to fix it...

Sorry :)

LeeE

_______________________________________________
Flightgear-devel mailing list
[EMAIL PROTECTED]
http://mail.flightgear.org/mailman/listinfo/flightgear-devel
2f585eeea02e2c79d7b1d8c4963bae2d

Reply via email to