Not sure if this will help, but there is a bug in Xalan or Xerces or
somewhere where file:/// references are  substring()d incorrectly to get
the file path (all three /'s are removed). So you could try file:////.
Like I say this isn't in FOP directly but perhaps FOP is using a URI
loader from another package (I can't remember).

I reported the bug to sun (cos it is in the apache xslt processor they
ship with JDK1.4) but I haven't heard back (in fact I think my bug went
into a black hole cos I don't even think i got an auto reply for it).

Mark


On Tue, 2001-09-25 at 19:51, rhinfo wrote:
> Hi at all,
> 
> I m using FOP 0.20.1,
> 
> i have a probleme with location of external graphics.
> 
> 
> 
> the following fo tag generated is working fine locally
> 
> <fo:external-graphic src="file:D:/Projects/work/sv2.gif" />
> 
> but once i deploy it on my server (linux)
> 
> with this tag
> 
> <fo:external-graphic src="file:///htdocs/www_iid/images/sv2.gif" />
> 
> i've got  the following  message
> 
> "Error while creating area : Invalid Image URL - error on relative URL : no
> protocol: null"
> 
> i've tried :
> 
> <fo:external-graphic src="file:/htdocs/www_iid/images/sv2.gif" />
> 
> My servlet runner run as root,
> 
> the path
> 
> 
> 
> /htdocs/www_iid/images/sv2.gif is correct
> 
> but the same message occures anyway
> 
> 
> 
> does anyone met the same problem ?
> 
> Luc
> 
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, email: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to