Sorry about cross posting to both the list,
This isn't an IE problem because I am able to view other PDF properly in
IE, and I am not getting anything else in the weblogic log other than
"[DEBUG] Using weblogic.xml.jaxp.RegistryXMLReader as SAX2 Parser"

I checked the size of the ByteArrayOutputStream it is showing 0 this
means nothing is being rendered.

Thanks
Amit

-----Original Message-----
From: Oleg Tkachenko [mailto:[EMAIL PROTECTED]] 
Sent: Monday, July 15, 2002 1:07 PM
To: [EMAIL PROTECTED]
Subject: Re: Problem Executing FopServlet on bea weblogic6.1

Amit Rangari wrote:

> I am not able to execute the FOServlet on weblogic6.1.
> I get a blank PDF in the IE when I try to execute the FOServlet. The
> message on Weblogic console is:
> "[DEBUG] Using weblogic.xml.jaxp.RegistryXMLReader as SAX2 Parser"
> 
> Please help me to resolve this issue.

You didn't give us enough information to help you. That could be and fop

problem and IE one.
The debug message you have posted is usual fop's debug message, which
only 
says which xml parser is in use, show us the rest of messages.
And look at the list archive for "IE and blank pdf", that's actually
faq, try 
to put dummy parameter at the end of url:
http://...../FopServlet?....&dummy=.pdf
This way probably IE able to understand that response is going to be
pdf.

-- 
Oleg Tkachenko
Multiconn International, Israel


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, email: [EMAIL PROTECTED]



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, email: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to