https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=45503

           Summary: Cannot find font if font family name contains space
           Product: Fop
           Version: 0.94
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: fonts
        AssignedTo: fop-dev@xmlgraphics.apache.org
        ReportedBy: [EMAIL PROTECTED]


I'm using FOP 0.94 under Windows XP x64

If I use single-word named fonts (Arial, Verdana) I get the expected fine
result. However if I use font family with a space in its name (like "Times New
Roman" or "Courier New" or whatever fonts I have installed) I get only "#"
symbols instead of all other symbols in text in PDF output.  I tried putting
font names in ' and ", but it did not help either. 

The list of changes for ver. 0.94 says it's been fixed. However my experience
says the contrary. 

Here is my config file:

<?xml version="1.0"?>
<fop version="1.0">

  <base>.</base>

  <source-resolution>72</source-resolution>
  <target-resolution>72</target-resolution>
  <default-page-settings height="11in" width="8.26in"/>

  <renderers>

    <renderer mime="application/pdf">

      <filterList>
        <value>flate</value>
      </filterList>

      <fonts>
        <auto-detect/>
      </fonts>

    </renderer>

  </renderers>

</fop>


-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Reply via email to