https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51843

--- Comment #35 from Jacky <jkk...@yahoo.com> ---
(In reply to comment #34)
> (In reply to comment #33)
> Hi All, 
> 
> I encountered the same issue on my
> applications using fop 1.0. 
> Glad to see the issue is going to be fixed in
> the coming version.
> May I know if this bug will be fixed in version 1.1
> only or it will be
> patched in version 1.0, too?

No, this is NOT going to
> be fixed in the upcoming version. I have made NO statements about when this
> will be addressed in FOP.

In particular, it will NOT be patched in 1.0 and
> will NOT be addressed in 1.1. This is a POSSIBLE 1.2 (or later) fix.

(In reply to comment #34)
> (In reply to comment #33)
> Hi All, 
> 
> I encountered the same issue on my
> applications using fop 1.0. 
> Glad to see the issue is going to be fixed in
> the coming version.
> May I know if this bug will be fixed in version 1.1
> only or it will be
> patched in version 1.0, too?

No, this is NOT going to
> be fixed in the upcoming version. I have made NO statements about when this
> will be addressed in FOP.

In particular, it will NOT be patched in 1.0 and
> will NOT be addressed in 1.1. This is a POSSIBLE 1.2 (or later) fix.

Hi Adams,
 Nice to see you'd considered this thread.  As I knew, even mainframe has
similiar issues in using supporting surrogate pairs. Is that any workaround if
stick to latest FOP version, or any news on tenative rollout of v1.2?

Jacky

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Reply via email to