In my experience, Windows substitutes missing characters from other fonts.

On Sun, Dec 21, 2014 at 11:49 AM, Charles Richardson
<c...@matrixpress.com> wrote:
> I intentionally kept the variables for this issue to a minimum.  The test was 
> with a single font, Arial Unicode MS, installation of which was ensured by 
> creating a sample text string in a test file before attempting to insert 
> special characters into and adjacent to the string.
>
> -----Original Message-----
> From: robert.lauris...@gmail.com [mailto:robert.lauris...@gmail.com] On 
> Behalf Of Robert Lauriston
> Sent: Sunday, December 21, 2014 2:17 PM
> To: Charles Richardson; framers@lists.frameusers.com
> Subject: Re: Unicode Character Pallette in Frame 12.3/W8.1
>
> Are you certain you have all the same fonts installed on the second machine?
>
> On Sun, Dec 21, 2014 at 10:48 AM, Charles Richardson <c...@matrixpress.com> 
> wrote:
>> I use the Character Palette successfully on a W8.1/64-bit machine
>> running
>> FM11 (11.0.2.384) to enter special characters.  No previous problems
>> with FM10.
>> I'm testing the trial version of FM12 (12.0.3.424) on another
>> W8.1/64-bit machine.  When I use the Character Palette to enter the
>> same special characters (same font family), they display as question marks.
>>
>> Is this a known bug with FM12?  Or is there a likely configuration
>> item I've overlooked?  Thanks!
>
_______________________________________________


You are currently subscribed to framers as arch...@mail-archive.com.

Send list messages to framers@lists.frameusers.com.

To unsubscribe send a blank email to
framers-unsubscr...@lists.frameusers.com
or visit 
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/archive%40mail-archive.com

Send administrative questions to listad...@frameusers.com. Visit
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.

Reply via email to