Dear Svatopluk,
tried again with current, and I get (almost) the same:
Nov 23 18:14:47 current kernel: ath0: ath_edma_rxbuf_alloc: nothing on rxbuf?! Nov 23 18:14:47 current kernel: ath0: ath_edma_rxfifo_alloc: Q1: alloc failed: i=0, nbufs=128? Nov 23 18:14:47 current kernel: ath0: ath_edma_rxbuf_alloc: nothing on rxbuf?! Nov 23 18:14:47 current kernel: ath0: ath_edma_rxfifo_alloc: Q1: alloc failed: i=1, nbufs=128?


Ideas? Can I help?

Thank you.

Regards,


---
José Pérez

El 2015-11-23 13:45, Svatopluk Kraus escribió:
On Mon, Nov 23, 2015 at 1:12 PM, José Pérez <f...@aoek.com> wrote:
Hi,
I am the (happy?) owner of an Atheros AR9565 which used to work just fine.

I recently updated an old -current, and a flood of these messages bumped up: Nov 13 17:47:16 test kernel: ath0: ath_edma_rxbuf_alloc: nothing on rxbuf?! Nov 13 17:47:16 test kernel: ath0: ath_edma_rxfifo_alloc: Q1: alloc failed:
i=24, nb
ufs=128?

# pciconf -lv | relevant_part
ath0@pci0:1:0:0:        class=0x028000 card=0x064211ad chip=0x0036168c
rev=0x01 hdr=0x00
    vendor     = 'Qualcomm Atheros'
    device     = 'QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter'
    class      = network

# dmesg | relevant_part
ath0: <Qualcomm Atheros AR9565> mem 0xf0800000-0xf087ffff irq 32 at device
0.0 on pci1
ath0: WB335 2-ANT card detected
ar9300_attach: calling ar9300_hw_attach
ar9300_hw_attach: calling ar9300_eeprom_attach
ar9300_flash_map: unimplemented for now
Restoring Cal data from DRAM
Restoring Cal data from EEPROM
Restoring Cal data from Flash
Restoring Cal data from Flash
Restoring Cal data from OTP
ar9300_hw_attach: ar9300_eeprom_attach returned 0
ath0: [HT] enabling HT modes
ath0: [HT] enabling short-GI in 20MHz mode
ath0: [HT] 1 stream STBC receive enabled
ath0: [HT] 1 RX streams; 1 TX streams
ath0: AR9565 mac 704.1 RF5110 phy 2261.3
ath0: 2GHz radio: 0x0000; 5GHz radio: 0x0000

# ifconfig | relevant_part
wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
        ether a4:db:30:ab:ad:ca
        inet 192.168.1.2 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.1.255
        nd6 options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL>
        media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet MCS mode 11ng
        status: associated
ssid myssid channel 6 (2437 MHz 11g ht/20) bssid de:ad:be:ee:ee:ef
        regdomain ETSI2 country ES indoor ecm authmode WPA2/802.11i
        privacy ON deftxkey UNDEF AES-CCM 2:128-bit AES-CCM 3:128-bit
        txpower 30 bmiss 7 scanvalid 60 protmode CTS ampdulimit 64k
        ampdudensity 4 shortgi wme burst roaming MANUAL
        groups: wlan



Is there anything I can help with to improve this? Thank you.


What revision do you use? If you use <r291142, r291192>, please, try
to update to r291193 or higher.

Svatopluk Kraus



Regards,

--
José Pérez
_______________________________________________
freebsd-current@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-current-unsubscr...@freebsd.org"
_______________________________________________
freebsd-current@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-current-unsubscr...@freebsd.org"
_______________________________________________
freebsd-current@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-current-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to