Matt wrote:

Soren Schmidt wrote:

I've gone over the probe code once again.

Please test, and in case it fails to detect or misdetects anything,
mail me the output of dmesg from a verbose boot, and state what
devices actually are there.

Thanks!

-Sren


Mine is working perfectly now (see below). With atapicam as well. Thankyou very much for your work!

Regards, Matt.

ad0: 76319MB <ST380020A> [155061/16/63] at ata0-master UDMA100
acd0: DVDROM <Compaq DVD-ROM SD-616T> at ata1-master PIO4
acd1: CDRW <SAMSUNG CD-R/RW SW-240B> at ata1-slave PIO4
cd0 at ata1 bus 0 target 0 lun 0
cd0: <Compaq DVD-ROM SD-616T F304> Removable CD-ROM SCSI-0 device
cd0: 16.000MB/s transfers
cd0: cd present [3284421 x 1835364913 byte records]
cd1 at ata1 bus 0 target 1 lun 0
cd1: <SAMSUNG CD-R/RW SW-240B R407> Removable CD-ROM SCSI-0 device
cd1: 16.000MB/s transfers
cd1: cd present [15421890 x 0 byte records]

[EMAIL PROTECTED] root]# cdrecord --scanbus
Cdrecord 2.00.3 (i386-unknown-freebsd5.1) Copyright (C) 1995-2002 Jrg Schilling
Using libscg version 'schily-0.7'
scsibus2:
2,0,0 200) 'Compaq ' 'DVD-ROM SD-616T ' 'F304' Removable CD-ROM
2,1,0 201) 'SAMSUNG ' 'CD-R/RW SW-240B ' 'R407' Removable CD-ROM



Actually saying that is this perfectly? There are no cd's in either of those two drives and it says cd present in that dmesg ?


Matt.


_______________________________________________ [EMAIL PROTECTED] mailing list http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-current To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to