Skylar Thompson <mailto:[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Mike Loiterman wrote:
>> After installing the php5-extensions port, I get lots of the
>> following errors when trying to start Apache:
>> 
>> PHP Warning:  PHP Startup: U\x89\xe5WVS\x83\xec\x14\xe8: Unable to
>> initialize module\nModule compiled with module API=20020429, debug=0,
>> thread-safety=0\nPHP    compiled with module API=20050922, debug=0,
>> thread-safety=0\nThese options need to match\n in Unknown on line 0
>> 
>> Apache and php are working fine - I can get to the phpinfo page
>> without problems.  Its just that the extensions aren't being found
>> for somereason. 
>> 
>> I have treid adding their location to the extensions_dir directive
>> in php.ini with no luck. 
>> 
>> I have done a portupgrade rRfo lang/php5 php5 which should upgrade
>> everything related to php5 and it does, but somehow the extension
>> are not being found. 
>> 
>> Any ideas?
>> 
> Is your extensions_dir variable set properly in php.ini?
> 
> - Skylar

Yes, I mentioned that in my original message.

I think the problem was that I had debug turned off when I built php.  For
some reason, it needs to be on for some of my modules to work correctly.
Others work fine with it off.  

Any ideas about this?

------------------------------
Mike Loiterman
GrantAdler
Tel: 630-302-4944
Fax: 773-442-0992
Email: [EMAIL PROTECTED]
PGP Key: 0xD1B9D18E

_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to