HTTPS ?

Michael Clark
Nemschoff Chairs Inc
mclark at nemschoff dot com
CompTIA A+, Network+, Server+, MCP
Voice: (920) 457 7726 x294
Fax:  (920) 453 6594


> -----Original Message-----
> From: [EMAIL PROTECTED] [mailto:[EMAIL PROTECTED]
> Sent: Tuesday, July 13, 2004 10:31 AM
> To: [EMAIL PROTECTED]
> Subject: Webmin Help???
> 
> 
> I just installed webmin on my server. It installed 
> beautifully from ports
> and I kept the default settings. It is supposed to be running 
> on port 10000
> however after starting the service and trying to connect to
> http://mydomain.com:10000 it is not found. I am running 
> Apache 1.3 with many
> virtual domains. Any idea's?
> 
> Thomas G. Knight
> ADP - Data Center Team
> [EMAIL PROTECTED]
> (801) 956-7449
> 
> 
> _______________________________________________
> [EMAIL PROTECTED] mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
> To unsubscribe, send any mail to 
> "[EMAIL PROTECTED]"
> 


CONFIDENTIALITY NOTE: This electronic transmission, including all
attachments, is directed in confidence solely to the person(s) to whom it is
addressed, or an authorized recipient, and may not otherwise be distributed,
copied or disclosed. The contents of the transmission may also be subject to
intellectual property rights and all such rights are expressly claimed and
are not waived. If you have received this transmission in error, please
notify the sender immediately by return electronic transmission and then
immediately delete this transmission, including all attachments, without
copying, distributing or disclosing same. 


_______________________________________________
[EMAIL PROTECTED] mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to