hi,

can you do the AP side at the same time please?


-a


On 4 February 2017 at 09:10, clutton <clut...@zoho.com> wrote:
> http://pasted.co/3664ad20
>
> There it is.
> Nope, it's the log from the client which fails.
>
> On Sat, 2017-02-04 at 08:54 -0800, Adrian Chadd wrote:
>> hiya,
>>
>> hm! attachments are stripped. can you please put it up somewhere for
>> download?
>>
>> Is that log from the AP side?
>>
>>
>>
>> -adrian
>>
>>
>> On 4 February 2017 at 06:34, clutton <clut...@zoho.com> wrote:
>> >
>> > Hi list.
>> >
>> > The hosts are CURRENT both AP and client, after some time of usage
>> > client (my laptop) becomes deaf.
>> > tcpdump from AP shows that packets are received and transmitted
>> > back,
>> > but on client tcpdump doesn't show receiving. arping doesn't work
>> > too.
>> > ifconfig shows "status: associated" anyway.
>> >
>> > I don't have any wifi encryption, I use OPEN with IPSEC, but
>> > without
>> > IPSEC the situation is the same.
>> >
>> > What else, ifconfig down/up solves the issue, and with ifconfig -ht
>> > everything works well. Need more info - ask.
>> >
>> > The log attached is produced with:
>> > _ wlandebug input+scan+assoc+elemid+node+output+inact+roam+rate
>> >
>> > client's dmesg:
>> > ath0: <Atheros 5418> mem 0xdf3f0000-0xdf3fffff irq 17 at device 0.0
>> > on
>> > pci2
>> > ath0: [HT] enabling HT modes
>> > ath0: [HT] RTS aggregates limited to 8 KiB
>> > ath0: [HT] 2 RX streams; 2 TX streams
>> > ath0: AR5418 mac 12.10 RF5133 phy 8.1
>> > ath0: 2GHz radio: 0x0000; 5GHz radio: 0x00c0
>> >
>> > P.S. I must be cursed, since I send few emails with debug
>> > attachment
>> > and none of them passed to list.
_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to