Follow-up Comment #1, bug #18796 (project freeciv):

In ai_channel(), ai->channels is NULL (hence the segfault, presumably), and
ai->phase_is_initialized is FALSE.

I'm guessing this is one of the sort of bugs that would have been signalled
by the assertion failure which was disabled for S2_3 in bug #18095? If I
re-enable that assertion, I see:


1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/
1: in ai_data_get() [advdata.c::788]: assertion 'ai->phase_is_initialized'
failed.
1: Please report this message at http://gna.org/projects/freeciv/


    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?18796>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/


_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to