URL:
  <http://gna.org/bugs/?20854>

                 Summary: A very odd bug with single_move
                 Project: Freeciv
            Submitted by: mss_8734
            Submitted on: Tue May 28 22:11:47 2013
                Category: None
                Severity: 3 - Normal
                Priority: 5 - Normal
                  Status: None
             Assigned to: None
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open
                 Release: 2.6
         Discussion Lock: Any
        Operating System: None
         Planned Release: 

    _______________________________________________________

Details:

Applying the attached diff to trunk revision 22904 yields some very odd
behaviour with the classic ruleset: it leaves all normal starting units (I did
not try any other ones) with 0 moves. Other rulesets behave just like usual.
In the Gtk2 client I can get the classic units to get their normal movement
points by first loading the Multiplayer ruleset, try to start the game and
fail for lack of players, then load the classic ruleset again, click on the
‘Not ready’ button, which changes it into a ‘Start’ button again, and
then start the game.




    _______________________________________________________

File Attachments:


-------------------------------------------------------
Date: Tue May 28 22:11:47 2013  Name: single_move_test.diff  Size: 1kB   By:
mss_8734

<http://gna.org/bugs/download.php?file_id=18024>

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?20854>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/


_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to