Ok. 

I have figured out whats causing my lwebgui not to load.

It was about my network configuration. 

John Robert Mendoza

--- On Fri, 9/25/09, John Robert Mendoza <jrober...@yahoo.com> wrote:

From: John Robert Mendoza <jrober...@yahoo.com>
Subject: Re: [Freeipa-users] webgui won't load
To: "John Robert Mendoza" <jrober...@yahoo.com>
Cc: freeipa-users@redhat.com
Date: Friday, 25 September, 2009, 9:52 AM

I have enabled pythonDebug from the ipa.conf.

here is what i got.


[Fri Sep 25 09:46:33 2009] [error] SSL Library Error: -12271 SSL client cannot 
verify your certificate

John Robert Mendoza

From: John Robert Mendoza <jrober...@yahoo.com>
To: freeipa-users@redhat.com
Sent: Friday, September 25, 2009 9:20:12 AM
Subject:
 [Freeipa-users] webgui won't load

hi, 

I just installed freeipa 1.2.2-1 on a test machine. I think there's something 
wrong with the webgui. After I have installed FreeIPA, I tried accessing the 
webgui with my browser but it won't load. httpd starts perfectly and logs no 
errors. 

My procedure for installation is as follows:
1. Install Fedora 11.
2. Update using yum.
3. Install freeipa using yum.

I have reproduced the problem everytime I try to setup with a fresh install.

Any thoughts? TIA.
 John Robert Mendoza


        Try the new Yahoo! Messenger 9.0  It is finally here!

         Interested in growing your business? Find out how with Yahoo! Search 
Marketing!


      &quot;Try the new FASTER Yahoo! Mail. Experience it today at 
http://ph.mail.yahoo.com&quot;
_______________________________________________
Freeipa-users mailing list
Freeipa-users@redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users

Reply via email to