On Sun, Feb 12, 2012 at 5:41 PM, Alexander Bokovoy <aboko...@redhat.com>wrote:

> On Sun, 12 Feb 2012, Marco Pizzoli wrote:
> > I'm having the same issue with another freeipa setup which was installed
> > directly from the updates-testing repository.
> > He was working correctly once installed but then, after the first
> power-on
> > after the installation, no working from the 389-ds side.
> >
> > [12/Feb/2012:16:19:44 +0100] - 389-Directory/1.2.10.rc1 B2012.035.328
> > starting up
> > [12/Feb/2012:16:19:44 +0100] - Detected Disorderly Shutdown last time
> > Directory Server was running, recovering database.
> > [12/Feb/2012:16:19:44 +0100] - libdb: unable to join the environment
> So there is something fishy with 389-ds shutdown on reboots? Am I
> correct in assuming that you had FreeIPA working after install, then
> power cycled the VM and after restart it didn't come back online?
>

Well, just to be clear, each time I talked about reboot actually I intended
"shutdown -h now" and powering on the day after.

Was there anything specific about shutdown? Anything similar to
> https://fedorahosted.org/freeipa/ticket/2302 ?
>


I don't get hangs or other type of similar evidences. My system just
complete (correctly, it seems) a shutdown sequence.
I am not yet an expert about systemd, so I don't know if it's just going to
kill the service if it doesn't respond in a specific time to a request to
shut down.
I'm working with more than one virtual machine active on my not-so-new
laptop, so the promptness of response is very low...

If you want me to do any kind of test, just let me know.
Thanks
Marco
_______________________________________________
Freeipa-users mailing list
Freeipa-users@redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users

Reply via email to