HI

port 8009 is not listening in master server

and i added ::1         localhost localhost.localdomain localhost6
localhost6.localdomain6 in hosts file.

still getting same error

 [28/44]: restarting directory server
ipa         : CRITICAL Failed to restart the directory server (Command
'/bin/systemctl restart dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service' returned non-zero
exit status 1). See the installation log for details.
  [29/44]: setting up initial replication
  [error] error: [Errno 111] Connection refused
Your system may be partly configured.
Run /usr/sbin/ipa-server-install --uninstall to clean up.

ipa.ipapython.install.cli.install_tool(Replica): ERROR    [Errno 111]
Connection refused
ipa.ipapython.install.cli.install_tool(Replica): ERROR    The
ipa-replica-install command failed. See /var/log/ipareplica-install.log for
more information


Also  ipv6 is disabled on both nodes

Regards,
Ben

On Wed, Jan 4, 2017 at 2:05 PM, Petr Vobornik <pvobo...@redhat.com> wrote:

> On 01/04/2017 10:59 AM, Ben .T.George wrote:
> > HI
> >
> > i tried the method mentioned on that document and it end up with below
> error. My
> > DNS is managed by external box and i dont want to create any DNS record
> on these
> > servers.
> >
> > and the command which i tried is(non client server)
> >
> > ipa-replica-install --principal admin --admin-password P@ssw0rd --domain
> > kw.example.com <http://kw.example.com> --server
> zkwipamstr01.kw.example.com
> > <http://zkwipamstr01.kw.example.com>
> >
> >
> >
> > ipa         : CRITICAL Failed to restart the directory server (Command
> > '/bin/systemctl restart dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service' returned
> non-zero exit
> > status 1). See the installation log for details.
> >    [29/44]: setting up initial replication
> >    [error] error: [Errno 111] Connection refused
> > Your system may be partly configured.
> > Run /usr/sbin/ipa-server-install --uninstall to clean up.
> >
> > ipa.ipapython.install.cli.install_tool(Replica): ERROR    [Errno 111]
> Connection
> > refused
> > ipa.ipapython.install.cli.install_tool(Replica): ERROR    The
> > ipa-replica-install command failed. See /var/log/ipareplica-install.log
> for more
> > information
>
> This looks like bug https://fedorahosted.org/freeipa/ticket/6575
>
> To verify that, could you check if master server internally listens on
> port 8009 or if ipareplica-install.log contains CA_UNREACHABLE string
> near  step 27.
>
> Usual fix is to add following line to /etc/hosts
>   ::1         localhost localhost.localdomain localhost6
> localhost6.localdomain6
>
>
> > [root@zkwiparepa01 ~]# /bin/systemctl restart
> dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service
> > Job for dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service failed because the control
> process exited
> > with error code. See "systemctl status dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service"
> and
> > "journalctl -xe" for details.
> >
> > [root@zkwiparepa01 ~]# systemctl status dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service
> > ‚óŹ dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service - 389 Directory Server KW-EXAMPLE-COM.
> >     Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/dirsrv@.service; enabled;
> vendor
> > preset: disabled)
> >     Active: failed (Result: exit-code) since Wed 2017-01-04 12:54:46
> AST; 13s ago
> >    Process: 14893 ExecStart=/usr/sbin/ns-slapd -D /etc/dirsrv/slapd-%i -i
> > /var/run/dirsrv/slapd-%i.pid (code=exited, status=1/FAILURE)
> >    Process: 14887 ExecStartPre=/usr/sbin/ds_systemd_ask_password_acl
> > /etc/dirsrv/slapd-%i/dse.ldif (code=exited, status=0/SUCCESS)
> >   Main PID: 14893 (code=exited, status=1/FAILURE)
> >
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.177617891 +0300] Error:
> > betxnpostoperation plu...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.178379752 +0300] Error: object
> plugin
> > Roles Pl...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.179162340 +0300] Error:
> preoperation
> > plugin su...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.179993432 +0300] Error: object
> plugin USN
> > is n...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.181305209 +0300] Error: object
> plugin
> > Views is...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > ns-slapd[14893]: [04/Jan/2017:12:54:46.182094981 +0300] Error:
> extendedop plugin
> > whoa...arted
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > systemd[1]: dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service: main process exited,
> code=exited,
> > status=1/FAILURE
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > systemd[1]: Failed to start 389 Directory Server KW-EXAMPLE-COM..
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > systemd[1]: Unit dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service entered failed state.
> > Jan 04 12:54:46 zkwiparepa01.kw.example.com <http://zkwiparepa01.kw.
> example.com>
> > systemd[1]: dirsrv@KW-EXAMPLE-COM.service failed.
> > Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.
> >
> >
> >
> > Regards,
> > Ben
> >
> >
> > On Wed, Jan 4, 2017 at 11:19 AM, Martin Babinsky <mbabi...@redhat.com
> > <mailto:mbabi...@redhat.com>> wrote:
> >
> >     On 01/04/2017 07:21 AM, Ben .T.George wrote:
> >
> >         HI
> >
> >         while trying to create ipa replica, i am getting below error,
> >
> >         Replica creation using 'ipa-replica-prepare' to generate replica
> file
> >         is supported only in 0-level IPA domain.
> >
> >         The current IPA domain level is 1 and thus the replica must
> >         be created by promoting an existing IPA client.
> >
> >         To set up a replica use the following procedure:
> >              1.) set up a client on the host using 'ipa-client-install'
> >              2.) promote the client to replica running
> 'ipa-replica-install'
> >                  *without* replica file specified
> >
> >         'ipa-replica-prepare' is allowed only in domain level 0
> >         The ipa-replica-prepare command failed.
> >
> >
> >         i have IPA master server without AD integration and DNS is
> managed by
> >         3rd party appliances.
> >
> >
> >
> >         Regards,
> >         Ben
> >
> >
> >
> >     Hi Ben,
> >
> >     If you installed IPA 4.4 server then domain level 1 is the default.
> This
> >     domain level uses different mechanism to stand up replicas. See the
> latest
> >     IdM documentation[1] for more details.
> >
> >     [1]
> >     https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_
> Enterprise_Linux/7/html/Linux_Domain_Identity_Authentication_and_Policy_
> Guide/creating-the-replica.html
> >     <https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_
> Enterprise_Linux/7/html/Linux_Domain_Identity_Authentication_and_Policy_
> Guide/creating-the-replica.html>
> >
> >     --
> >     Martin^3 Babinsky
> >
> >     --
> >     Manage your subscription for the Freeipa-users mailing list:
> >     https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users
> >     <https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users>
> >     Go to http://freeipa.org for more info on the project
> >
> >
> >
> >
>
>
> --
> Petr Vobornik
>
-- 
Manage your subscription for the Freeipa-users mailing list:
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users
Go to http://freeipa.org for more info on the project

Reply via email to