The empty tool pane issue for IE is now fixed on tip as well.

Thanks,

-K

On Fri, Feb 18, 2011 at 3:13 PM, Kanwei Li <kan...@gmail.com> wrote:

> All:
>
> I retested under IE7 and found the bugs you were mentioning. This has all
> been fixed on trunk by using a newer local storage library. The only IE7
> issue that I am now aware of is when the tool pane is empty when using
> workflows. Please let me know if you see any other issues.
>
> Thanks,
>
> K
>
>
> On Mon, Jan 31, 2011 at 1:06 PM, Peter <pe...@maubp.freeserve.co.uk>wrote:
>
>> On Mon, Jan 31, 2011 at 5:54 PM, Leandro Hermida
>> <soft...@leandrohermida.com> wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > In IE go to Tools -> Internet Options -> Advanced Tab, then under
>> Browsing
>> > section:
>> >
>> > Uncheck "Disable Script debugging (Internet Explorer)
>> > Uncheck "Disable Script debugging (Other)
>> > Check Display a notification about every script error
>> >
>> > Then you will see the Javascript error when you try to reload the Galaxy
>> > page and then try to expand a history item.  I would help debug the
>> Galaxy
>> > IE issues but I am at work and cannot change these settings on my work
>> > computer (the are grey out :( )
>> >
>> > -Leandro
>>
>> I had done ""Disable Script debugging (Internet Explorer)" and "Display
>> a notification about every script error", but not "Disable Script
>> debugging
>> (Other)". However I still don't see any javascript error when using
>> Galaxy.
>>
>> Peter
>>
>> _______________________________________________
>> galaxy-dev mailing list
>> galaxy-dev@lists.bx.psu.edu
>> http://lists.bx.psu.edu/listinfo/galaxy-dev
>>
>
>
_______________________________________________
To manage your subscriptions to this and other Galaxy lists, please use the 
interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to