Thanks for pointing that out. I missed that there's now a seperate file to organize everything.

However, it still seems to have some problems when installing tools from the shed. I just replaced some of my old manual installations of tools with an automatic installation from the shed, but some of the tools don't show up in the list or disappear after I install the next one. After deleting the integrated_tool_panel.xml again and restarting it seems to be fine for now.



On 05/24/2012 02:57 PM, Greg Von Kuster wrote:
Hello Sarah,

This section of the Galaxy tool shed wiki should provide the information you 
need.  Let me know if you bump into any additional questions.

http://wiki.g2.bx.psu.edu/Tool%20Shed#Managing_the_layout_of_your_Galaxy_tool_panel

Thanks!

Greg Von Kuster


On May 24, 2012, at 8:15 AM, Sarah Diehl wrote:

Hi all,

currently I face some strange behaviour of the tool panel in Galaxy if I add 
top-level label tags to the tool_conf.xml. The problem is that the labels stay 
forever, even if I remove them again from the tool_conf.xml and they also 
appear three section earlier than where I put them.
I tried to remove all tool configs except the one tool_conf.xml. I used just 
the unchanged tool_conf.xml.main, which added more labels that now stay, and I 
emptied the tmp directory. Nothing helped.

Any help is very much appreciated.

Best regards,
Sarah
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

http://lists.bx.psu.edu/

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

 http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to