Hello Saskia

Thanks, yes that seems to have fixed it. Pretty obvious really!

I wonder, is your Galaxy instance also served from a subdirectory?

Thanks again,

Best wishes

Peter

On 08/12/16 13:21, Saskia Hiltemann wrote:
hmm, I now remember having same thing when I first upgraded, I changed a
line in galaxy.masthead.mako:

--- a/templates/webapps/galaxy/galaxy.masthead.mako
+++ b/templates/webapps/galaxy/galaxy.masthead.mako
@@ -24,7 +24,7 @@
             'terms_url'                 : app.config.get("terms_url", ""),
             'allow_user_creation'       : app.config.allow_user_creation,
             'logo_url'                  : h.url_for(app.config.get(
'logo_url', '/')),
-            'logo_src'                  : h.url_for( app.config.get(
'logo_src', '../../../static/images/galaxyIcon_noText
+            'logo_src'                  : h.url_for( app.config.get(
'logo_src', '/static/images/galaxyIcon_noText.png' )
             'is_admin_user'             : trans.user_is_admin(),
             'active_view'               : active_view,
             'ftp_upload_dir'            :
app.config.get("ftp_upload_dir",  None),
@@ -78,4 +78,4 @@

Does this help at all?

Saskia



On 08-12-16 14:04, Peter Briggs wrote:
Dear developers

Since upgrading to release_16.07 I've noticed a broken link to the
masthead icon (i.e. the Galaxy logo 'galaxyIcon_noText.png') in our
local Galaxy installations, which are all served from subdirectories
of the webserver, e.g.

https://centaurus.itservices.manchester.ac.uk/galaxy/

The icon is visible when this URL is visited but appears to be broken
when using parts of Galaxy served from their own subdirectories e.g.
the login page (under
https://centaurus.itservices.manchester.ac.uk/galaxy/user/login?...)
or the admin interface
(https://centaurus.itservices.manchester.ac.uk/galaxy/admin).

At the top level the logo <img> "src" is points correctly to
"/galaxy/static/images/galaxyIcon_noText.png"; in the subdirs
(users,admin etc) it points to
"../../../static/images/galaxyIcon_noText.png" (which cannot be loaded).

As far as I can work out, in 16.07 the "src" location is generated
from templates/webapps/galaxy/galaxy.masthead.mako, but takes its
value from the 'logo_src' parameter that is set in
lib/galaxy/managers/configuration.py:

...
    # TODO: this doesn't seem right
   'logo_url'                  : lambda i, k, **c: self.url_for(
i.get( k, '/' ) ),
   'logo_src'                  : lambda i, k, **c: self.url_for(
'/static/images/galaxyIcon_noText.png' ),
...

However I have no idea how to try and fix it - presumably it needs to
incorporate the proxy-prefix setting somehow. (Btw the 'logo_url' does
seem to point to the correct location however.)

Can someone suggest a fix?

Thanks

Peter



--
Peter Briggs peter.bri...@manchester.ac.uk
Bioinformatics Core Facility University of Manchester
B.1083 Michael Smith Bldg Tel: (0161) 2751482
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
 https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
 http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to