On 2/19/07, Owen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> make[2]: Entering directory `/home/owen/gegl-0.0.12/docs/gallery'
> --[Updating sample compositions]--
> ./clones.xml
> make[3]: *** [clones.png] Error 255
> ./OpenRaster-00.xml
> make[3]: *** [OpenRaster-00.png] Error 255
> ./OpenRaster-01.xml
> make[3]: *** [OpenRaster-01.png] Error 255
> ./OpenRaster-04.xml
> make[3]: *** [OpenRaster-04.png] Error 255
> make[2]: *** [pngs] Error 2
> make[2]: Leaving directory `/home/owen/gegl-0.0.12/docs/gallery'
> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
> make[1]: Leaving directory `/home/owen/gegl-0.0.12/docs/gallery'
> make: *** [all-recursive] Error 1

GEGL is attempting to create the images of the sample gallery,
these are the same images seen on http://www.gegl.org/gallery/ and are
created during the build from the compositions described in the xml
files in that folder. GEGL not being able to do so seems to indicate
that your build has failed.

What distro and which version do you use?

A build log generated with:

~/src/gegl$ make clean ; ./autogen.sh > log.txt 2>&1 ; make >> log.txt 2>&1

Might provide some useful clues as to why your build is failing.

/Øyvind K.
-- 
«The future is already here. It's just not very evenly distributed»
                                                 -- William Gibson
http://pippin.gimp.org/                            http://ffii.org/
_______________________________________________
Gimp-developer mailing list
Gimp-developer@lists.XCF.Berkeley.EDU
https://lists.XCF.Berkeley.EDU/mailman/listinfo/gimp-developer

Reply via email to