If you haven't already, try disabling your canvas ruler.  If that sems to fix 
the lag, you're looking at bug #736411, which took a while to track down and 
fix but the good news is it's patched by now and will be available in the next 
stable release.

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=736411

-- Stratadrake
strata_ran...@hotmail.com
--------------------
Numbers may not lie, but neither do they tell the whole truth.


> Date: Wed, 26 Aug 2015 08:05:05 +0200
> From: for...@gimpusers.com
> To: gimp-user-list@gnome.org
> CC: notificati...@gimpusers.com
> Subject: [Gimp-user] Gimp Hold mouse lag
> 
> >me*
> >
> >*Link fix:*
> >https://drive.google.com/folderview?id=0B1yv0g4J808tfkEyTGtuU080b242cmg0VlhQYXcwQlg3d2VMNXBhNzVRZ0M0QlNTLTJodTQ&usp=sharing
> 
> 
> It is a Gnome 3 Gimp lag error or bug. My CPU shoots up from 8% all the way to
> 70% when I just click the brush. It works better in Unity and Gnome Classic 
> with
> slight lag, but not noticeable if you don't go wild.  It doesn't do so well in
> Ubuntu 2D Either, but not as bad as Gnome 3.
> 
> I have no idea what happened to Gimp....
> 
> -- 
> zutokaza (via www.gimpusers.com/forums)
> _______________________________________________
> gimp-user-list mailing list
> List address:    gimp-user-list@gnome.org
> List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list
> List archives:   https://mail.gnome.org/archives/gimp-user-list
                                          
_______________________________________________
gimp-user-list mailing list
List address:    gimp-user-list@gnome.org
List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list
List archives:   https://mail.gnome.org/archives/gimp-user-list

Reply via email to