Just occurred to me that I left some relevant pieces out in my quoting. 
Here's the whole original message (also available at [1]):

On Monday, June 9, 2014 9:52:44 PM UTC+2, Clinton Parham wrote:
>
> Hello git users,
>
> I'm trying to run a git server on my Windows 7 workstation. I've 
> downloaded the Windows installer from http://git-scm.com/downloads and 
> I'm able to clone other repositories.
>
> Now I want to allow others to clone my repositories. But when testing my 
> setup, I get these errors (both client and server are on the same box):
>
> *Client side:*
>
> F:\git>git clone git://localhost:9419/test.git test2
> Cloning into 'test2'...
> fatal: unable to access 'https://localhost:9419/test.git/': Unknown SSL 
> protocol error in connection to localhost:9419
>
> *Server side:*
>
> F:\git>git daemon --verbose --port=9419 --export-all --base-path=F:\git
> [15452] Ready to rumble
> [11552] Connection from [::1]:51952
> fatal: protocol error: bad line length character: ▬♥☺
>
>
> *I setup the test.git repo like this:*
>
> F:\>git --version
> git version 1.9.2.msysgit.0
>
>
> F:\>cd git
> F:\git>mkdir test.git
> F:\git>cd test.git
> F:\git\test.git>git init --bare
> Initialized empty Git repository in F:/git/test.git/
>
> F:\git\test.git>cd ..
> F:\git>
>
>
> Anyone had luck with this approach?
>
>

I also fired up a Windows VM to see if it works:

git version 1.7.10.msysgit.1

Server side:

C:\git>git daemon --verbose --port=9419 --export-all --base-path=C:\git
[10816] Ready to rumble
[8692] Connection from 127.0.0.1:3472
[8692] Extended attributes (21 bytes) exist <host=localhost:9419>
[8692] Request upload-pack for '/agnes.git'

Client side:

c:\git>git clone git://localhost:9419/agnes.git test2
Cloning into 'test2'...
remote: Counting objects: 852, done.
Receiving objects: 100% (852/852), 114.14 KiB, done. objects:  86% (733/852)
Resolving deltas: 100% (461/461), done.458)   esolving deltas: 100% 
(461/461)
remote: Compressing objects: 100% (458/458), done.
remote: Total 852 (delta 461), reused 666 (delta 318)

After upgrading to git version 1.9.2.msysgit.0, I get the same behavior on 
the server side as before, but oddly enough this on the client side:

c:\git>git clone git://localhost:9419/agnes.git test3
Cloning into 'test3'...
remote: Counting objects: 852, done.
remote: Compressing objects: 100% (458/458), done.
fatal: read error: Invalid argument
fatal: early EOF
fatal: index-pack failed

So, I seem to be running into another issue, reported a couple of weeks ago 
[2].

Clinton, can you share which version of Git you have installed? (git 
--version, without cygwin please, just in normal Git for Windows). You 
wrote that you downloaded and installed from the homepage, but not when.

Would be great if someone else could quickly check if this is working for 
their local versions.

[1] https://groups.google.com/d/topic/git-users/Xh4XfAALBLc/discussion
[2] https://groups.google.com/d/msg/msysgit/B2HgjzhdobI/nStjWxumwUIJ

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Git 
for human beings" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to git-users+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to