Hi all,

I built Haproxy (1.8.7) against openssl 1.1.1-pre4, and now after 1 hour
running haproxy stops accepting new SSL connections. When I restart it
works again for almost(?) exactly 1 hour, then stops.
Any idea what might be causing this, or where I should look

# haproxy -vv
HA-Proxy version 1.8.7 2018/04/07
Copyright 2000-2018 Willy Tarreau <wi...@haproxy.org>

Build options :
  TARGET  = linux2628
  CPU     = generic
  CC      = gcc
  CFLAGS  = -O2 -g -fno-strict-aliasing -Wdeclaration-after-statement
-fwrapv -fno-strict-overflow -Wno-unused-label
  OPTIONS = USE_LINUX_TPROXY=1 USE_ZLIB=1 USE_REGPARM=1 USE_OPENSSL=1
USE_PCRE=1

Default settings :
  maxconn = 2000, bufsize = 16384, maxrewrite = 1024, maxpollevents = 200

Built with network namespace support.
Built with zlib version : 1.2.3
Running on zlib version : 1.2.3
Compression algorithms supported : identity("identity"),
deflate("deflate"), raw-deflate("deflate"), gzip("gzip")
Built with PCRE version : 7.8 2008-09-05
Running on PCRE version : 7.8 2008-09-05
PCRE library supports JIT : no (USE_PCRE_JIT not set)
Built with multi-threading support.
Encrypted password support via crypt(3): yes
Built with transparent proxy support using: IP_TRANSPARENT
IPV6_TRANSPARENT IP_FREEBIND
Built with OpenSSL version : OpenSSL 1.1.1-pre4 (beta) 3 Apr 2018
Running on OpenSSL version : OpenSSL 1.1.1-pre4 (beta) 3 Apr 2018
OpenSSL library supports TLS extensions : yes
OpenSSL library supports SNI : yes
OpenSSL library supports : TLSv1.0 TLSv1.1 TLSv1.2 TLSv1.3

Available polling systems :
      epoll : pref=300,  test result OK
       poll : pref=200,  test result OK
     select : pref=150,  test result OK
Total: 3 (3 usable), will use epoll.

Available filters :
    [TRACE] trace
    [COMP] compression
    [SPOE] spoe

Regards,
Sander Hoentjen

Reply via email to